- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
ам той каза че е 1.75 някъде там беше (не ми се рови сега)
и си звучи чудесно
просто на снимки изглежда като джудженцедори и снимката да не е в цял ръст прави впечатление за някакво дребно момче
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...54466054_n.jpg
казах "някъде там" :S:S:S
аз пък на снимки изглеждам по- висока![]()
Аз пък не съм кобила и мога да кажа, че Светлито си е странно нисък, дори за моите критерии![]()
Ewok кога ще ми дадеш да ти барам гърдите?![]()
Когато спреш да си такъв умопомрачително тъп шут.![]()
да, майна баси кобилите 1.75 вейвей
иначе, стамене, знам какво имаше предвид, понятието бе употребено не на място :>
какъв гений?! Просто уча смотаното счетоводство 2 години вече и т'ва понятие ми е толкова натъпкано в главата, че като го видя да го използват някъде, където даже не знаят какво значи, просто му казвам накратко значението.
Аре стига говори глупости и ти, докато не видя снимка със сантиметъра не вярвамЕдно е да си сложиш едни 2-3 санта отгоре, никой не може да ги различи, но от ~172 да се изкараш 177 си е доста тъпо и това само ти изкарва комплексите на преден план. Upsurd нали беше пускал снимка и каза, че е 175 май и е по-висок от нас двамата.
Допреди 20-тина години средният ръст на пълнолетните мъже е бил около 172-3 и наистина сега като вървиш по улицата рядко може да срещнеш някой 35-40-50 годишен мъж, висок над 175, също и жена над 160-165. А сега следващите набори - 92, 93, 94 и т.н. не можеш да видиш момче под 180-185. Не че съм ги мерил, но като застана до тях съм с едни 5 пръста по-нисъкМомичетата също вече са по над 170, но при тях все още се виждат по-ниски. По принцип на всеки 50 години се добавят едни 4-5см към средният ръст на мъжете, което си е следствие от естествената акселерация на населението, но за последните ~10 години ръста се е увеличил доста над нормите, което според мен е от боклуците в храната и ГМО-тата. Друго обяснение няма. Не може 15 годишен да ми стърчи една глава над мен, това не е нормално. Така че ние сме нормалните, а те са мутантите
![]()
Последно редактирано от RedArmy : 06-13-2012 на 07:17
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Йордито каза да си изчистиш и изходящите.Първоначално написано от RedArmy
Ммм, аз пък съм от високите (:
http://i47.tinypic.com/3466er7.jpg