- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Ем те виждат , че няма да разбереш , затова и не се занимават , по-добре да си замълчат. И много още да имаш да учиш какво е лицемерие , това не е просто дума.
Защото се държах добре с теб само когато си пишем , а тук те базиках, това не е лицемерие , така че както казах имаш още какво да научиш![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 06-14-2012 на 09:10
не го интересува , защото не го разбира , това е факт и за големи , не само за малки![]()
и съм на 19 години , или се правиш на тъпа или не запомни за толко време.
или просто дрънкаш небивалици. Може в махалата ти, да си най-големия сред приятелчетата ти, но тук си просто като... даже не си заслужава да те коментирам. Ще запазя мнението за себе си, не съм тази, която трябва да те критикува, както ти не си този, който трябва да критикува мен :3
За да не е напълно спам http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...68917769_n.jpg
аз не съм никой никъде , хората си създават сами мнение по мен , какъв съм. За един луд , за друг готин , за трети секси , за четвърти тъпанар , за пети умен. А аз си знам ,че хората които са с акъла си , ще ме уважат , ти теб знаеш ли кои те уважават? : ))))
Нали ти видях компанииката , ти щом си им тартор на групата , представям си , те какви са.![]()
Не съм казвала никога,че съм тартор ватдафак.
Плс, не закачай приятелите ми
ти и да не казваш , се вижда. : )))) И ти там се имаш за най-готинатаИ каквото кажеш те слушат , щото още нищо не им ясно , сам се правите , че много разбирате.
Абе найте, защо не спреш да се правиш на олигофрен (то ти не се правиш де, при теб е природно) и не спреш да се заяждаш със всички... при положение, че не пускаш снимки, за какъв хуй пишеш въобще в тази тема?
То бива да си тъпо животно, ама при теб е прекалено...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ти пък бива да си путкопоколник , но чак самия да си се превърнал в путка е прекалено.
А и с пичовете , не се заяждам , както искаш го разбирай : ))) Под пичове имам предвид и момичета и момчета : ))
добре де що, го приемате толкова лично и двамата ? я малко по-весело и поне пускайте снимки![]()
![]()
![]()
В горния пост не видях къде се кланя на путки или съм путкопоклонник... А и това не променя факта, че си малоумен и ти е време да спреш да пишеш тук... бягай си избивай комплексите някъде на улицата... опа недей, че там някой ще те хване и ще те пречука...
Мишинка
BrainDamage
на мен ми е все тая какво ще каже Стамен и без това го видях що за стока е.
явно има лична драма между тях... любов е имало да знаете...![]()
ем като си путка няма да разбереш. Истината е ,че щом го казва жена , значи е така за теб , толко си тъп. Готов си да излъжеш себе си , само за да се харесаш на момиче. Ставаш , дори това което не си , е така няма да стане!
СТАВАШ ОГЛЕДАЛО ЗА ПУТКИТЕ! Ако имаш малко акъл , ще ме разбереш.![]()
абсолютни никаква любов не е имало от моя страна. Абсолютно никаква!
Ти от къде знаеш какъв съм всъщност и кога се променям?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...5_790506_n.jpg
Мишинка
BrainDamage
То бива превземки и самозалъгване, ама чак пък толкова....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Последно редактирано от Кръгъл идиот : 06-14-2012 на 09:56