- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
много сте КОМПЛЕКСИВНИ нещо;*
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22199315_n.jpg
кви?
Момичето все едно ми грабна думите от устата.
Иначе мерси за целувката, на ти и на теб една ;*
ха цвети било и завистливо , много , много лошо.
Направо да си ходи , не мога да ги трая такива.
комплекса идва от нещо което ти липсва , но го виждаш в друг , а от там се поражда завистта , защото ти го нямаш. А завистта е много лошо нещо , защото не е присъщо за всеки и се разпознава лесно и това дразни всички останали освен теб самия. Не всеки човек е завистлив , което може само да ни радва <3
Последно редактирано от NightGuardian : 06-17-2012 на 14:18
И на мен ми се случва да наричам някой прост, друг да не ми харесва как изглежда, в повечето случаи си го запазвам за себе си, щото не му влиза в на другия работата, но като някой се е вирнал в облаците, ми е приятно да го свалям от там. Често някои бъркате избиването на комплекси с чисто и просто изказването на мнение, тъй като понякога е отрицателно.
Иначе това с комплексите е много кофти филм, а злобата е толкова грозна, че може би това ме дърпа от повечето жени и хора.
http://i47.tinypic.com/21l4axe.jpg малко съм се изкривила, хах
да не ти харесва окей
ама откъде ще знаеш че е прост като не го познаваш![]()
знаеш ли къде е комплекса на цвет? Казах и , че е тъпа с няколко изречения преди накъв ден и сега тя го избива това като ми казва на мен , само че место да ми даде аргумент се съгласява с няква друга и нейния и е акъл колкото да каже на някой тъп без да осъзнава даже защо е тъп , а просто не харесва неговите изказвания , това не ме прави тъп. Дори им се смея : ))))
Ами, ако съм си позволила да наричам някой глупав в този форум, то е било базирано на това, което съм прочела, писано от него. Вярно, не всички са 1 към 1 като във форума(дежурното оправдание), но замисляйки се... ами, щом нещо си го написал, значи го мислиш, ако е било глупаво, следователно ти мислиш глупаво.![]()
най-мразя мнението да ми е последно на предходната страница :@
Всъщност онлайн можеш много успешно да анализираш някого, особено ако знаеш как.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Абе аз ли съм единствения, който е на мнение, че Найта може да е всичко друго, но не и тъп? Да, вярно е, че много време ме нямаше тук и не съм следял кой какво е писал, но по мой лични наблюдения има далеч по-прости индивиди, за да го определите по каквито и да е критерии за такъв.
Още по-смешно е, че изказвате някакво мнение за него без изобщо да го подкрепите. Досега така и не видях някъде да пише: Ти си тъп, защото еди кво си и еди що си..
Добре бе като го мислите за тъп поне обяснете защо.. И аз мога да кажа на основата, че е най-тъпия в моя живот и ако не се аргументирам изказването ми ще има по-малко тежест и от дрехите на някоя пайнерка когато е на интимна среща с Коко Динев.
Айде оставете злобата настрана и със здраве..
Поздрав: 2pac- Fake ass bitchez
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
не е нужно да се доказвам след време ще намерите истината в думите ми.Затова и спрях да ви натяквам понеже , един човек сам не се ли усети , друг не може да му направи нищо
![]()
Too much drama over here
Няма да взимам стана, но е ясно, че Гардиана не е тъп, просто може да разбере поне малко за хората по това как пишат, за разлика от другите, които си вадят грешни изводи базирани на техни лични предпочитания.
ето, грим, не се харесвам![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Червилото или каквото е не е твоя тип, но очите са по - добре според мен.
Нещо от сорта на това се получава:
http://viakorea.files.wordpress.com/...-makeup-11.jpg
n00bs
Лол, не съм толкова грозна негримирана...А и нямам червило rofl
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.