- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Ами сложи си и червилои това беше пример.
n00bs
Claymore много си красива , който казва противното или те лъже или ти завижда. Лъжата я очаквай от мъжете , а завистта от жените.Като пораснеш ще бъдеш страхотна
Сигурен съм ,че момчетата ти обръщат повече внимание и това дразни момичетата и гледат се да ти правят лошо , е приеми бремето си и не се дразни за глупости![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За грозота - виновен кажи-речи няма, затова и не ебавам.
Ама ако си тъп, не е като да нямаш винаИ на това не обръщам внимание, стига да е тъп, и да не знае много. Ама някакъв пълен ганчо да вземе да реди малоумни речи, претендирайки, че е прав, оууу, как няма да се намеся
Ако е Орхан Мурад, може и да се изгавря, хаха.
Claymore, ти не беше ли казала преди, че си алергична към козметика, или се бъркам?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Дам, това е главната причина да не слагам, просто не сметнах за нужно да го споменавам отново. Втората е, че не се харесвам. От очната линия ми стават много червени очите, а от фон дьо тени получавам рани. Единственото, което използвам е спирала и пудра на места, с които нямам проблеми.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Такам, Стамене, прощавай- не можех да отговоря веднага, понеже съм болна и съм на легло кажи речи вече близо 24 часа.
Комплекс. Имам, да, даже не е един, а са 2-3. Афтер алл, никой не е перфектен, нали така? За щастие знам точно какви са и в какво се изразяват и се усещам кога ги избивам, за твое съжаление това не е такъв случай. Не казвам, че си тъп, казвам, че си прост. Прост си, защото обиждаш хора, на които до преди кажи речи 2 седмици-3 си говорил за съвсем различни неща и си изказвал съвсем различно мнение, а сега като малка путч*ца (с извинение) плюеш във форума. Това, освен че е интригантство и лицемерие е и простота. Смятам, че си ограничен умствено, понеже имаш идол, на който се покланяш 24/7. Нормално е да има човек, на когото да симпатизираш, но в рамките на нормалното, а не като теб. Също така си ограничен, защото когато някой ти каже, че не желае да бъде занимаван постоянно с твоя идол и не желае да го приеме като такъв получава обиди и пр.
Кити, теб леко започнах да те хейтвам, защото преди- когато започна да влизаш тепърва тук беше съвсем различна. Беше мила, сладка и изказваше наистина хубави мнения, тогава ти и симпатизирах.. В последствие не знам какво се случи, но се развали и започна да вадиш безсмислени постове. Естествено, това си е твоя работа и това си е мое мнение, което имам право да изказвам, когато поискам.
Клеймор, очите ти са доста яки с очна линия.
Педигрий, имаш много яка коса.
cweeet аз си спомням че още от началото се опитваш да ме контрираш като напиша нещо
не съм се развалила
просто се държа малко по- свободно (и може би дори лигаво) защото не приемам форона като нещо кой знае колко сериозно
бтв харесва ми това че поне се нае да обясниш кое не те кефи
като цяло е малко тъпичко някой да ти сипва и да не знаеш защо
а така , сега отиди да седиш на пейката пред блока.
не живея в блок, ще ида след мъничко да спя, понеже ми е лошо
не е било нарочно, Кити. Като цяло не ме дразниш толкова, само с някои изказвания.
А ти, душице, нямам намерение да продължа да се дъвча с теб. Не, че нещо не мога, просто не ми се занимава. Казахме си каквото имахме, смятам, че приключихме.
Жив и здрав, приятно ми беше.
А ти постъпваш адски тъпо в момента. Хапеш се и то супер тъпо се получава отстрани. Поне да, имаше акъл да ти обясни нещо, сега е моментът или ти да кажеш нещо умно, или да не се дъвчеш така детски, защото няма смисъл, при положение, че претендираш, че си по-умен от нея.![]()
ко да се обеснявам на едно тъпо лапе , дето вместо да ме разбере , ще се репчи повече и да се мъчи да се доказва още?
Последно редактирано от NightGuardian : 06-17-2012 на 16:16
Ами, в момента единственият, който се репчи, си ти, щото не спираш да я наричаш лапе, и да я пращаш пред блока. Както смяташ, че не заслужава да й се обясняваш, така и не заслужава да пишеш цифра постове по нейн адрес. Щом си по-добър от нея, вече си я наредил, има ли смисъл да продължаваш да бълваш още неща за нея? Щом е толкова глупава, безлична и тнт за теб, просто няма смисъл.![]()
кефи ма да се нерви такава и да се мисли за нещо , пък е една прашинка , духвам и изчезва.
Пък и ти зе да показваш женска солидарност ,ама кой ден ще те накажа :Д
Сладурко, не се нервя. Даже ти се смеем на постовете, когато съм с дружки.