.
Затворена тема
Страница 133 от 199 ПървиПърви ... 3383123129130131132133134135136137143183 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 301 до 3 325 от общо 4954
    Супер фен Аватара на kindergarden
    а бe вие тва ли правите с дружките...смеете се на постовете на някъв си там
    няма ли вече смислени неща за правене

боли ме кура за твоите дружки , сега щот са ти приятелки и теб те зимат за божество , пък сичките там са хванеш единия , да прасниш другия. Щом теб те смятат за човек , ясно ми е те колко са хора.

Ти си по отворена такава , а те по срамежливи и за това те слушат , а пък си един въздух под налягане.

Супер фен Аватара на cweeet
    hihihihi, беше ми много забавно и реших да им ги покажа :Д
    не,Стамене, не знам защо мислиш, че някой задължително трябва да приема друг за божество. Това си само ти. Приятелите ми ме приемат като една от тях, каквато съм, всички са равни, а това колко са хора, аз си знам. Със сигурност са повече хора от теб и сега сериозно спирам.

най-доброто решение взе , за това поне те бива. Да спреш да се излагаш.
    Айде ходи да спиш , както ти препоръчах и по-рано.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Никаква женска солидарност няма.
    Ако ти беше на нейно място, щях да кажа същото, както и обратното. Винаги ми е странно, като някой отделя толкова време да се хапе с някого, тъй като го намирам за безсмислено :}

http://i50.tinypic.com/2vlkzv7.jpg китаец

ами нямам какво да правя още жега не ми се излиза.

Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    ами нямам какво да правя още жега не ми се излиза.
    ВЧЕРА ЩО НЕ ПУСНА ТЕМА ЗА ТУПАК ВЕ

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    времее е да ми станеш мъж!

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22056319_n.jpg

Не знам как ще стане - сестра ми не ме дава, а става к`вото каже тя....

http://i.imgur.com/spYqM.jpg

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    толкова мъка по тоя свят
    Зарко как става това с 2-та символа мързи ме да те цитирам хД
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Такам, Стамене, прощавай- не можех да отговоря веднага, понеже съм болна и съм на легло кажи речи вече близо 24 часа.
    Комплекс. Имам, да, даже не е един, а са 2-3. Афтер алл, никой не е перфектен, нали така? За щастие знам точно какви са и в какво се изразяват и се усещам кога ги избивам, за твое съжаление това не е такъв случай. Не казвам, че си тъп, казвам, че си прост. Прост си, защото обиждаш хора, на които до преди кажи речи 2 седмици-3 си говорил за съвсем различни неща и си изказвал съвсем различно мнение, а сега като малка путч*ца (с извинение) плюеш във форума. Това, освен че е интригантство и лицемерие е и простота. Смятам, че си ограничен умствено, понеже имаш идол, на който се покланяш 24/7. Нормално е да има човек, на когото да симпатизираш, но в рамките на нормалното, а не като теб. Също така си ограничен, защото когато някой ти каже, че не желае да бъде занимаван постоянно с твоя идол и не желае да го приеме като такъв получава обиди и пр.
    Аз ще се намеся относно идола. Можеш ли да ми кажеш някой, който да е в състояние да ти забрани да се прекланяш пред кумира ти колкото си искаш? Ако наистина имаш идол и някой ти каже " Ти не си нормална, за да му се кефиш толкова. Това е прекалено дрън дрън та пляс.. " Ще обърнеш ли внимание на думите? Ще се промениш ли?
    Относно нормалното.. Това както и красотата, вкуса и много други неща е относително и строго определено за всеки отделен човек. Не можеш да кажеш на някой, че не е нормален, защото ти не приемаш нещата по същия начин. Това е налагане на мнение, което също не е особено позитивно като държание.
    Както виждаш половината от аргументите ти са кухи и безпочвени, поради причината, че са субективни и индивидуални.
    Не можеш да определиш човек като простак, тъпак, идиот и така нататък, защото според теб той твърде много се прекланя по своя идол или защото не харесва твоята музика, не е красноречив или пък няма вкус за дрехи.

Зарко не визирах теб в поста, но ако си го приел и като за теб се извинявам. Както казах, не съм се ровил из темите, за да проверя кой пред кого и как се е доказвал.

Мисля, че с това трябва да приключим темата и детските изпълнения да престанат. Всякакво друго продължение на разговора клони към лично мнение, на което още по-малко ще бъде обърнато внимание.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от vankovvv Виж мнението
    толкова мъка по тоя свят
    Зарко как става това с 2-та символа мързи ме да те цитирам хД
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Зарко не визирах теб в поста, но ако си го приел и като за теб се извинявам. Както казах, не съм се ровил из темите, за да проверя кой пред кого и как се е доказвал.
    Не реших, че си ме визирал. Просто много исках да се похваля с това, че съм изложил аргументи и се включих в дебата заради това. Аз съм отвъд социалните правила :Д

А и дори според моето мнение не е "много прост", само смятам, че за Кофата нивото му е много ниско, а според мен, нивото в Кофата е доста високо.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Мега фен

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    за първи път не виждам нищо цензурирано в снимката ти
    6б3З10

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Шиби, руса беше по-вървежна. Сега не ставаш.

И редуцирайте буквичките, че не ми се чете.
    Пускайте Орхан Мурад и да не ви пука!

Специално за Танчето, защото знам, че тя му е фенка

Banned Мега фен
    ^ от апарата е .. ето снимка от същия ден само на косата:
    http://www.prikachi.com/images.php?i...8/4904078T.jpg

Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Аз ще се намеся относно идола. Можеш ли да ми кажеш някой, който да е в състояние да ти забрани да се прекланяш пред кумира ти колкото си искаш? Ако наистина имаш идол и някой ти каже " Ти не си нормална, за да му се кефиш толкова. Това е прекалено дрън дрън та пляс.. " Ще обърнеш ли внимание на думите? Ще се промениш ли?
    Относно нормалното.. Това както и красотата, вкуса и много други неща е относително и строго определено за всеки отделен човек. Не можеш да кажеш на някой, че не е нормален, защото ти не приемаш нещата по същия начин. Това е налагане на мнение, което също не е особено позитивно като държание.
    Както виждаш половината от аргументите ти са кухи и безпочвени, поради причината, че са субективни и индивидуални.
    Не можеш да определиш човек като простак, тъпак, идиот и така нататък, защото според теб той твърде много се прекланя по своя идол или защото не харесва твоята музика, не е красноречив или пък няма вкус за дрехи.

Мисля, че с това трябва да приключим темата и детските изпълнения да престанат. Всякакво друго продължение на разговора клони към лично мнение, на което още по-малко ще бъде обърнато внимание.
    Извинявай, Алекс ли се казваше?
    Хауева, нямах предвид това да му симпатизираш и тнт. имах предвид да го "набутваш в лицето" на другия, постоянно да му спамиш за него, независимо, че другата страна категорично е заявила позиция, че не я интересува и едва ли не като ти откаже другата страна да полудееш; да започнеш да обиждаш, да изпадаш в истерия и пр.
    А също така съм дала и други причини.
    Та така.
    Поздрави :3

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Извинявай, Алекс ли се казваше?
    Хауева, нямах предвид това да му симпатизираш и тнт. имах предвид да го "набутваш в лицето" на другия, постоянно да му спамиш за него, независимо, че другата страна категорично е заявила позиция, че не я интересува и едва ли не като ти откаже другата страна да полудееш; да започнеш да обиждаш, да изпадаш в истерия и пр.
    А също така съм дала и други причини.
    Та така.
    Поздрави :3
    Странно. Аз като прочетох коментара ти видях две изложени позиции относно идола му и това, на което ти обърнах внимание беше едната.
    Отделно, че ще използвам едно старо клише, но в случая е доста точно. Това е форум, на никой не му пука дали се харесват темите и/или коментарите. Всеки може да пише, коментира, споделя каквото си поиска стига да не е в разрез със законите и правилата на форума.
    Това, че мен примерно не ме интересуват вашите снимки и го заявявам открито(отново казвам, че е пример) трябва ли на вас да ви забрани да ги пускате, дори според мен да ми ги навирате в лицето? Като не ти харесва някоя тема не влизай в нея, не я чети и проблема е решен. Като не ти харесват линковете, които Станчо пуска не ги отваряй и проблема отново е решен. Откъдето и да го погледнеш не можеш да му кажеш копче за идола, защото е в правото си да пуска каквото иска свързано с него(отново казвам стига да не е незаконно).
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

нека разширим мирогледа си и се пренесем на място, извън форума.
    ами там?
    Просто е тъпо, все едно аз да спамя 24/7 на всички колко много харесвам Джена Марбълс и да пращам линкове, картинки и като ми кажат, че не желаят да им пращам да започна да ги обиждам, да изпадам в истерични състояния и прочие. Не става въпрос само за идола, става въпрос за манталитет и държание.Става въпрос за това да наложиш мнението си над това на другия; да се опиташ да му втълпиш своя начин на мислене, което е просто грозно. Това имам предвид като казах, че е зле, просто дадох конкретния пример без да обесня.
    Бду, липсваше ми да споря с теб.

Супер фен Аватара на marble
    колко много харесвам Джена Марбълс
    ДА
    густаа

Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от Bassnectar Виж мнението

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    тц как беше това с вграденото видео

Град
    Кофата
    video
    /video

не ви чета коментарите ви щото съм по пил бирички и си лягам да си спинкам сладко.

Обаче ви казвам 2Pac над всички , най-истинския човек живял някога.
    Последно редактирано от NightGuardian : 06-17-2012 на 20:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си