- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
и в профил
http://i.imgur.com/Iqr65.jpg
Много добре го разбрах и пак не ми е смешно...
*задръст*
maDamn
ъм,има ме:3
http://i.imgur.com/c746a.jpg
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Добре, а в случая в който вие се ебавате с 2пакета не е ли същото ?
n00bs
:О Seriously?
И не е там въпроса. Казваш на човек, който не е пускал своя снимка да не обсъжда другите, а ти самия не си пускал и не пускаш тук свои снимки.
До колкото помня не си грозен, едва ли държиш толкова и на теорията си, че не искаш никой нищо да знае за теб и че било лично и не знам си какво, остава да си комплексиран от нещо. Това е просто снимка ебаси. Все едно да не искаш хората да те гледат по улицата, щото разбираш ли е ще ти вземат душичката.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хуморът в тази снимка е, че е толкова скандално-гнусна, а някой е видял нещо толкова невинно като игра на криеница в нея.
Само че не е особено забавен и не съм се смял. Нито пък съм се възмущавал. Първата ми мисъл беше "негрите във фетална позиция ли се погребват"?
Нямам фб и просто не желая да имам снимки и истинска информация в интернет, за мен, да си остане само в сайта на ВИНС-а и в paypal ...
n00bs
основни неща : D аз дори на примерни неща в даскало не си пиша истинското егн или № лична карта ако има таквиа полета
n00bs
Куул.
И все пак си мисля, че щруделът е праВ. :Д
Още ли се джафкате в тая темаа
Мислено си беше, не беше артЪ. :Д
Иначе това, което каза, че на никой не му се гледа снимка на мъж, е частично вярно. Примерно на мен не ми се. :Д Ама сигурно има пички дето искат да те видят.
Въпросът е в това, че това как изглеждаш не е по-лична информация отколкото това как се казваш, къде учиш и откъде си (които са известни). И това, че някой те е виждал на снимка във форум, няма да промени по никакъв начин живота ти. Така че аргумента за анонимността ти е невалиден. :Д
И само столкваш, нале?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage