- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
dafuq?
Always wanna play but never wanna loose
Умните хора завиждат на глупавите за смелостта им.
nigga stole my bike
Мислех си, че само аз ще забележа снимката сутринтавие 5 страници сте изписали само за това
Доста жалко момченце е..... ама какво да се прави, трябва и такива да има на света
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ти, че си му лапала кура на тоя унтер и си дала да те снима си много умна да.
то густо, то пусто
Влюбен? Ти любов знаеш ли какво е?
Защото това вашето беше едно моментно увлечение, а не любов.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Последно редактирано от horacio : 07-11-2012 на 19:27
nigga stole my bike
не обиждайте хорацио, аз съм този виновника за всичко
6б3З10
Е аз бях на 14 когато разбрах какво е истинската любов... И все още мисля за нея, но не така както беше тогава...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Иване не заслужаваш нищо, по-долно същество през живота си никога не съм виждала, надявам се и да не виждам. Пожелавам на Руми да се отърве от присъствието ти в живота й защото е уникален човек и не заслужава едно нищожество като теб. Съсипваш всичко хубаво, което е възможно да има около хората. Почни и да се лекуваш, защото имаш заболявания на мозъка, безброй много заболявания, откачалка болна. Надявам се да не ти става нищо от хапчетата, с които нон стоп се предозираш, защото тва ще е по-лусния изход от ситуацията. Заслужаваш да страдаш, така както накара Руми да страда. Беше твърда добра с теб, по-търпелив човек от нея не съм виждала, вярвам, че и ти не си, не знаеш как да задържаш хората до себе си, само да те светна, начините с които се опитваш да го правиш са психарски и отблъскващи. Предполагам знаеш какво изгуби, никога няма да срещнеш толкова уникален човек като нея, до край, след абсолютно всичките мизерии дет й причини да се опитва да те разбере, да ти помогне, а ти с кво и се отблагодари?!? С абсолютно нищо, щото си долен нагъл неблагодарник. Мислиш само на твоя гъз да му е добре, все ТИ,Ти,Ти... винаги всичко опира до теб, винаги ти си жертвата, все някой друг ти е виновен и с изминаване на времето вместо малко по малко да се поучаваш от грешките си, ти се закопаваш все повече и повече с по-големи мизерии от предишните. Дори не мога да опиша къв си? малоумен ли си, бавноразвиващ се... ходи се лекувай куко такова.
колко от вас тука се правят на света вода ненапита, а нямаха търпение да видят как основата свършва върху снимка на модераторките
6б3З10
Одеве видях темата с починалото момиче и ми направи впечатление колко е прост bootyboy. Сега се уверих в това, ти си уникален идиот, честно!
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Айде пак обръщаш нещата срещу другите. Как няма и 1 път да си признаеш грешката и да се засрамиш поне малко.
nigga stole my bike
аз гласувах с "да" на анкетатано това беше на майтап
надявам се xD
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
каквото съм имал да признавам съм го признал на теб и само на теб
6б3З10
Разбрах какво е направил тоя но не намерих цялата драма из темата, да няма и друга тема, споделете я
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
А квито мизерии си решил да правиш си ги правил на мен и само на мен.Завиждайте, бее... то така се прави като обичаш някой. Да му правиш мизерии. Мдам, дам, мхм.
nigga stole my bike
О, я само не ме сравнявай с теб. Нямам ник'ви взаимоотношения с оня унтерменш цуцко, никога не съм имал, никога няма и да имам.
А за сметка на това ти и whore-acio сте били заедно, имали сте връзка, уж сте се обичали и ти в края на краищата пускаш снимка как тя ти маже кура със сметана и даваш личните ви разговори. Тя колкото е тъпа, ти си двойно по-тъп.
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah