- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
fuck тая пунктуация
Колежката е майсторка на късия (пре)разказ.
Жените, отгледани от мъже, стават хора. Мъжете, отгледани от жени, стават педали. Сами си правете изводите.
Welcome to the Jungle...
Айде и ти взе да приказваш простотии.
Аз не виждам нищо лошо да угаждаш на фантазии на приятеля си. На приятеля си. Разбирам да се е изчукала с някакъв пореден пич, на който ще даде да я снима, тогава е притеснително, поне за мен би било да давам на този и онзи да ме снима. Ама мацката си го каза - тя му е вярвала, обичала го е, приятелят й е бил. Сега... колко го е обичала, колко той е прост, колко тя е изпростяла да му се върже, това е съвсем друга тема.
Аз съм давала да ме снимат на един-двама от приятелите ми(поне не са психопати като често споменаваният по-горе потребител) и не виждам нищо лошо в това. Е, че съм долна курва, хахаха, така ли? Едно е да хейтваш мацката и да я смяташ за проста, но да я обявяваш за курва е малко крайно. Ти като си хванеш приятелка, която ти угажда, включително и на подобни палави идеи, и тя ли ще е курва?
http://i46.tinypic.com/2dm9ttk.jpg
Welcome to the Jungle...
И ся ще ми кажеш, че не си знаела какъв психопат е и че не те е сърбяло и не си търсила да се почешеш с единствения, който ти обръща внимание, нали?
Че това си е факт?
Танче, ти не се сравнявай с тая, моля ти се..Също и си почисти малко пощата, че не мога да ти пиша лични :д
Последно редактирано от C2H5OH : 07-11-2012 на 22:36
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
аре ве осново кога щи сменим лицето ве
6б3З10
Аз познавам "жена" отгледана от мъж. Ми кво да кажа спи с всеки има 4-5 гаджета и нз кво още.Важното е какъв човек те е отгледал по характер, а не дали е мъж или жена.
nigga stole my bike
Щом си рекъл.
Аз не мисля така.Поне съм се нагледала на друго,но не изключвам и такива случаи /sad.
Бебенцето миии
maDamn
Данчо, аз не се сравнявам с нея, но казвам, че и аз съм позволявала да ме снимат, и не се смятам за курва, а ти едва ли не обяви, че всички жени, които толерират това, са курви?
Абе и аз познавам много жени, отгледани от мъже и все са някви точни, свестни, морални. Естествено ще е малоумно да се мисли, че всички са такива. Ако мъжа е бил пияница/комарджия, едва ли щерка му ще стане модел за подражание.
Съгласен съм за характера.
Welcome to the Jungle...
основата смотаняка избяга от собственната си форонна за да не го ебават мн хуу направи онова мом4е с рибката за ава
6б3З10
Не съм се сравнила дори и за секунда, просто се изказах.
Бтв, имах супер много съобщения бе, аххахах.
Имах му пълно доверие и го казах. И далеч не беше произволен. Кво си измисляш не мога да разбера? Ок аз съм курва, ти къв си? Смешен чикиджия, дето се празни по снимки на момичета, защото реално такова няма да му пусне. И аз мога да си правя такива изводи, не си само ти.
nigga stole my bike
изобщо не си струва да му отвръщаш
яд го е 4е нито тук нито в рийла му се връзват
6б3З10
Нека се зимат младите ве
Creative Technologie
Аха, а на теб една глупачка (аз) ти се върза и сега си нещо повече от другите. Точно ти ли ще говориш за тва. Айде моля ти се... (Иване)
C2H5OH доверявам се лесно на хората които обичам аз де да го знам къв е той в началото не беше така
Последно редактирано от horacio : 07-11-2012 на 22:51
nigga stole my bike
ще те защитавам нека си говорят за мен, мен единствено ме боли от това какво ще кажеш ти
6б3З10