- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
ебати скандала си честно АХХАХАХАх
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...31283220_n.jpg да не е спам
и между другото спирам с тая тема, ако някой има въпроси или препоръки на лично, мненията можете да ги споделяте с ваще мен ми е през хуя
Последно редактирано от Joc : 05-08-2012 на 13:15
то густо, то пусто
^ Ето - бутилката, цигарите, компанията на "големите е*ачи" ...
мама ти деба боклук кво си се заял бе ебати песа
то густо, то пусто
толкова хляб през живота си не си ял
6б3З10
Явно никой тук си няма понятие от добавки с изключение на Якудза, който влиза рядко, но на дали и той знае нещо повече. А от креатина и изобщо азотни бустъри и всички напомпващи добавки имат доста добър ефект, но просто трябва знание, за да им изтеглиш ефекта максималноКакто Joc ви каза няма нищо вредно в добавките, а може и само с хранене да прогресираш стига да си нацелил режима спец за твоето тяло. Вакс по-добре където не разбираш не се обаждай, защото всичко казано от теб е грешно. Няма да се задълбочавам повече, просто исках да подкрепя Joc.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
то густо, то пусто
Зобче, зобче, ти ми развали черното дробче!ама тва не е зоб
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аутизма ми не издържа и аз ще се включа.
Ако под "добавки" имате предвид протеин - в протеина (продаван като добавка) от магазините се съдържат същите вещества, които се съдържат в храната, която ядем всеки ден - само ако се прекали с дозата може да стане нещо на черния дроб, защото се претоварва. Няма разлика между протеина в млякото/пилето и този в бутилката - все са молекули, само дето в някои случаи може да слагат оцветители/овкусители, които са кофти, но обикновено не са по-зле от нещата, които слагат в безалкохолните, които пиете всеки ден. Всъщност протеина е полезен за здравето дори да не тренираш - цялата имунна система зависи от протеина (както и куп други неща).
Ако става въпрос за креатин: чисто теоретично, креатин има в обилни количества в месото, така че ако си намериш добър креатин и спазваш правилната доза нямаш проблеми.
НО много от тези продукти никой не ги проверява и мисля, че даже не носят отговорност за хората, които ги употребяват. Като резултат, в някои от тях слагат всякакви глупости, сигурно даже серат вътре. Чел съм за случаи, в които хора се натравят от такъв продукт.
ама сиг Жoк взима тестостерон, извличан от мъдите на зайци-мъжкари и си го инжектира в гъза и после като вдига щангите си представя като бие хора и вика (тоест вика докато си го представя, а не си представя, че вика) и след това като мастурбира си представя как ебе щангите
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Зарко каза някои верни неща базирани на обща култура. Тук е времето да му ръкопляскате![]()
sapphire5![]()
всъщност сега си чета поста и въобще не ми харесва, много е аутистки
дали да го изтрия :/
(може да запазя само последната част)
трябва да си направя отделен профил, за да си изразходвам аутизма
На мен разликата между добавки и анаболи ми е пределно ясна. Просто намирам причината, поради която 95% от хората ги пият за безсмислена, а именно да станат големи.
Другия вариант е, че дългогодишен спортист ми е казвал, че ако спортуваш много интензивно (6 пъти седмично примерно), няма как да издържиш без добавки. Ама колко от потребителите на добавки влизат в тази категория, е друг въпрос.
Ако казваш, че е безсмислено да тренираш (след като достигнеш даден размер), вече съм напълно съгласен. Не знам защо толкова много хора не го осъзнават, сто пъти по-странно ми е как може дори в толкова интелигентен и рационален форум като askscooby.com, хората да не го осъзнават.
наааааах!....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
маймуната е краен дебил... иначе отворен (ебем ти майката да си знаеш)
http://cs10135.userapi.com/u34505291...x_d7db82bb.jpg
то густо, то пусто