- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Парите носят спокойствие, не щастие. Близко е, но определено не е същото.
ставаш за Тупак фен , това те прави истински
Money over bitchez!
първо ти работиш за парите , после парите почват да работят за теб. Само ти трябва малко гръб/старт в живота
И като знаеш ,че си оцелял в БГ , какво остава в друга държава. Ще си като бебе , за това и искам да се махна.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-13-2012 на 16:35
парите не носят щастие, нещата за които ги даваш носят.
то густо, то пусто
Парите не могат да купят това>> https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...10906187_n.jpg
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И как не могат да ти купят съня, ако ставаш всеки ден за бачкане в 7 или ваще се развеждат, защото майка ти обича да си купува дрехи, а баща ти няма пари ?
n00bs
Венеро всякаква логика ти бяга - научи го вече.
Обещавам да си правя спелчек на постовете, ако и ти спреш тъпите постове.
Лесно е като си Български филолог...
Какво се правите и използвате бабини клишета. Парите въртят света и не само. Дори да си купиш любов ти дреме на оназ работа по единствената причина, че няма да ти показват, че са подкупни. Като те остави си избираш някой от опашката, която се реди пред теб. И здраве с пари можеш да си купиш вече, парите отварят всяка врата.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Времето назад не можеш да върнеш. Здравето с пари няма как да се купи. Само до някъде. Не можеш да задължиш десетки хора да те харесват или да те подкрепят с милиони. Парите не могат да поправят един неудовлетворен човек от себе си и живота. Заради парите можеш да имаш този, който си поискал и това да не те прави щастлив, а още по-самотен. Както казва Маркес "По-добре сам, отколкото сам с някого".![]()
Да те светна, че светът се върти около клишетата. Няма как да спреш да ги "използваш и да се правиш"![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-13-2012 на 19:35
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Трябва ти трансплантация, живей си със усмивките и целувките, аз ще си купя бъбрек от някоя печка. Защо трябва да те харесват 10тки хора, какъв е смисъла на това ? Ако искам всички да ме харесват, значи ще трябва да се слагам на всички, един вид да съм лайняна подлога, не мерси.
n00bs
+1 за якуза
и още нещо - ти да си виждала неудовлетворен човек с пари?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.