.
Затворена тема
Страница 62 от 199 ПървиПърви ... 125258596061626364656672112162 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 4954
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    2pac е доста добър. По-добър от повечето в жанра си, но все пак за 99% от хората не е това, което гардиана го изкарва и може би наистина не е бил такъв.
    той е като Вангок , след време ще се оцени. Хората им трябва време да разберат. Докато не седнат като мен да се позаинтересуват , никога няма да разберат

Може да ви се струва лудост , но помнете думите на един луд. Както навремето имало един(забравих му името) казал ,че земята е кръгла и простия народ го въздигнал за луд и го изгорил на клада. Същото е и в схемата с TUPAC Хората не искат да видят истината ,защото не я разбират. За тях е по-лесно , да си продължат по старому.

Сега ще кажете , защо да ми вярвате , ами няма отговор на този въпрос.
    Също са казали , че за всеки въпрос си има отговор , но не е така. Няма отговори за всички въпроси : )))
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 07:34

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    Сега ще кажете , защо да ми вярвате , ами няма отговор на този въпрос.
    Не, ще кажа, че за първи път чувам за Вангок.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на machoka
    абе тоя найтгардиън най-успешният трол ли е на всички времена или нещо наистина e природно ощетен

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    пак се сети за кой става въпрос , но трябва като всички останали да се направиш на луд

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    абе тоя найтгардиън най-успешният трол ли е на всички времена или нещо наистина e природно ощетен
    не сега разбирам какво му е било на Тупак , да говори истината от сърце , а те да го мислят за луд

Исус и той така , говорил е истината на хората , но са го мислели за луд и за това са го разпънали

Но Исус който е бил , не този който ти представят в Библията.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44 какво мислиш за тази песен ? прочети коментарите ако не си
    ОБОЖАВААААААААМ
    кралете.
    http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...01415740_n.jpg

Това е нещо средно между Ван Гог и Банкок

Тупак е простелян 5 пъти преди да умре във втората пресрелка , която му се случва и тогава оживява , вие ако се срещнете със смъртта , как бихте гледали вече на живота? Дали ще има нещо от което да ви е страх ? Като сте се срещнали с най-лошото? Пак питам има ли нещо по-лошо от смъртта ?

Затова седете си вкъщи и си мислете , че сте нещо , но като излезете разбирате ,че сте едни мишоци повечето , които ги е страх от много неща
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:02

Супер фен Аватара на montana6
    не сега разбирам какво му е било на Тупак , да говори истината от сърце , а те да го мислят за луд
    И коя е истината? Аз дотук не съм те видял да правиш някакво конкретно твърдение относно нещо, а само обиждаш тези, които не харесват Тупак, наричаш ги невежи, повтаряш колко е велик. Хубаво, ама не ти разбрах тезата - защо е велик, какви истини казва? Обикновено хората, които наистина знаят нещо, не са толкова силни на думи. Високопарните слова ги изричат хората, които искат да привлекат внимание, а не тея, които знаят кое е вярно. Аз дотук от теб, освен опит да се изживяваш като философ за живота, друго не съм видял.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    недейте ме дразни.Само за 2Pac не искам да говорите.Нищо не знаете , говорите.Някъде ще ви набият така.....
    Слънце, за 2pac нищо не съм казала (rofl)

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от CUNTDESTROYER Виж мнението
    кво да има, 1 шепа гъз.
    баси тъпото
    2 шепи гъз
    много секси

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    Слънце, за 2pac нищо не съм казала (rofl)
    би ли приела един луд в обятията ти ? :*

И коя е истината? Аз дотук не съм те видял да правиш някакво конкретно твърдение относно нещо, а само обиждаш тези, които не харесват Тупак, наричаш ги невежи, повтаряш колко е велик. Хубаво, ама не ти разбрах тезата - защо е велик, какви истини казва? Обикновено хората, които наистина знаят нещо, не са толкова силни на думи. Високопарните слова ги изричат хората, които искат да привлекат внимание, а не тея, които знаят кое е вярно. Аз дотук от теб, освен опит да се изживяваш като философ за живота, друго не съм видял.
    ако имаш малко акъл , ще се досетиш , че велик човек не може да се опише с 2 думи. Аз дори не мога да го опиша в книга , ти ми говориш да ти обеснявам тука.

Приеми , че всичко което казва в тази песен е истина , повярвай ми - http://vbox7.com/play:562c6a5f
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:17

Опитай се да подкрепиш тезата си поне с няколко основни думи, различни от "2пак е велик, вие нищо не разбирате". Обясни какво е направил, за какво се е борил, каква е била целта му. Моя идол е Сталин и мога да ти дам 1000 причини да го смятам за най-великата личност на 20 век, за човек, борил се за един по-добър свят и знаещ как на практика да го осъществи. Също мога да дам и по 10 контрааргумента в негова защита на всяко твърдение против него. Ако ти не можеш да направиш същото относно 2пак, то за повечето той ще си остане поредната отрепка, която си е играла на стражари и апаши в реалния живот, докато накрая не са го застреляли. Освен това, ако се съди по форумния ти образ, ти си едно момченце, слушащо гангстерски рап и възхищаващо се на големите батковци, които "имат смелостта" да се опълчат на полицията. Не казвам, че си такъв, просто такова впечатление оставяш у тези, които ти четат постовете.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-24-2012 на 10:27

Значи Тупак е бил ожесточен гангстер , ако казва ,че ще те убие той го прави , той е убивал. Живял е сред убийци , наркодилари , проституция , свобдници , един ЛУД свят. Стрелял е по полицай само защото са налагали черен брат на земята. Той самия казва ,че е луд. Обаче вижда ,че хората възприемат когато го изпее , затова и пише всяко нещо , което изживее , тоест това което казва , го казва защото го изживял , не си го изсмиля. Ти сам ще усетиш , защото един човек като говори истината той показва емоции , а ти ако го видиш , ще разбереш за какво става въпрос Той е писал песен за 30 минути , която ти ще мислеш над нея с дни и пак няма да разбереш много , просто е гениален , нямам какво повече да кажа

Казва , аз живея страховете на хората , тоест всичко от което се страхуваме ние , той му се налага да го живее. Защото там правилата са такива и ти да беше живял там и ти щеше да убиваш , да се дрогираш и такива неща.Защото за тях това нещо е просто нормално

Той се е борил , чрез това което преживява , да изпее за неговия народ и съответно да ги предпази да не стават такива , каквито са , тоест да ги направи нормални хора )))) И още много неща , просто нямам думи да го опиша

И искам да кажа, че човека говори това , което е изживял , а хората като не са го изживяли им е трудно да го приемат , както виждаш тука ме зимат за луд , като им говоря някой работи. А всъщност те самите полудяват.

И както виждаш е успял , преди не можеш да видиш черен човек по телевизията , сега не слизат от екран и отвсякъде , просто вече са напълно нормални хора като нас

Просто в периода в който е живял 1971-1996 са били такива годините в гетата.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 10:55

Абе вие от тупак като почнете да величаете, че чак и Сталин бил велик, да не говорим за хитлеристите...

кво стаа бе мамка му, къде отидоха НОРМАЛНИТЕ хора..

хитлер е имал много велики идеи , макар и да вклюват смърт. А да поведеш толкова народ , значи не си малоумник. Да започнеш война , не си случаен

И ние сме нормални , просто възгледите не ни опират до едно пияно.
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-24-2012 на 12:45

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Абе вие от тупак като почнете да величаете, че чак и Сталин бил велик, да не говорим за хитлеристите...

кво стаа бе мамка му, къде отидоха НОРМАЛНИТЕ хора..
    всъщност с това се изчерпва днешната 'нормалност'

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    всъщност с това се изчерпва днешната 'нормалност'
    Жуци напиши и ти колко е велика лейди Гарга
    Creative Technologie

хитлер е имал много велики идеи , макар и да вклюват смърт. А да поведеш толкова народ , значи не си малоумник. Да започнеш война , не си случаен

И ние сме нормални , просто възгледите не ни опират до едно пияно.
    добре, че не ни опират и до едната грамотност.

а ти, със сегашните си възгледи, можеш да се метнеш от моста в Бруклин с 30кг тежест на врата, като даже ме мързи да се аргументирам защо точно. То е достатъчно очевидно за 'нормалните' хора.

говориш така зад компютъра. Искам да се срещнем на живо с останали хора и те сами да преценят кой е човека. Тук може да си всякой , за това и обичаш този форум.

Теб те е страх от едно момиче , само говориш крачка , мрачка ,пък ако видиш щрудела ще ти застане една буца на гърлото. Няма смисал да говоря , щото ти си си в един твой филм.

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Всички сте зле, мързи ме да се обосновавам защо; нито 2пак е велик, нищо повече от обикновен изпълнител, получил малко повече известност, един Фреди Меркюри е в пъти по-велик. Сталин е долнопробен убиец, съсипал един народ с идеите си за една единна и силна Русия, смърт за комунизъма, свобода за народа!

http://i49.tinypic.com/w7ouwx.jpg

айде и тоя кат латерна , без да знае повтаря едно и също. Разликата е ,че аз знам за Тупак и Фреди , ти знаеш само за Фреди.

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Бих спорил с теб, ако имаш мнение, базирано на факти. Кърт Кобейн е велик, всички сте недостойни да разберете неговия гений, духайте го!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си