- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
аз и не искам. Теб няма за какво да те впечатлявам , защото дори не бих искал да те познавам.Както и много други предполагам.![]()
Тооочно така! Най-добре изиграй ролята на мой съученик от гимназията и се преструвай, че не съществувам! Дори и да напираш да изкажеш незначителното си мнение, можеш спокойно да се въздържиш.
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
винаги ще съм тук , за да не се помислиш за нещо.![]()
О почувствах се затапена! Не ме интересуват комплексите ти бе, дете! Поспри се за момент, почини си!
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...76649255_n.jpg
казали са го хората!![]()
къде видя комплекси , много си сбъркана значи.
MaLyKoLiU как е да си девствен на 21? Сигурен съм ,че е ужасно.
Ти да не би да не си девствен бе?! Не ти ли писна да повтаряш едно и също!? Доста комплекси избиваш, не е добре тва!
Не съм , за това и не те виждам като нещо значително , за разлика от MaLyKoLiU , който ще ти яде лайната
Иска да ебе , ама няма да е скоро с този акъл.
И сигурно му знаеш за проблема , че ми скачаш така , ахаххахахахах смешни сте.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 10:43
Кво няма да скачам, виждаш някой и дай директно да режеш!? Какъв ти е проблема на тебе с неговата девственост, а!?
Точно ти няма и смисъл да ме виждаш като нещо значително, който трябва и сега, и преди си ме вижда. Пишлеме, което не се интересува от нищо различно от Тупак не представлява интерес, по-добре се поспри малко.
хахахахахахах не представлява интерес , а откачаш в момента зад компа.
А и от истината може да те заболи , но може и да те освободи.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 10:50
Хахаха със сигурност става точно така!
Тва твойто мина секви граници бе момче..
Айде спри си малко глупостите и се замисли над простотиите които говориш..окей защитаваше тупак, но тва тука вече е смешно на последната страница.. нямам коментар.
А мислях, че си свестен...
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...94274839_n.jpg
свестен съм когато , хората са истински с мен , не да се правят на нещо , което не са
за 100-път казвам не лъжат мен , лъжат себе си
истинските хора тук са PainMonopoly,NaOH,yakuza_,Wax,Outofcontrol
Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 11:02
Прави се на интелигентен, ама.....
Знам ли, не се впрягай на някъв форум но толкова гаден начин
http://i.imgur.com/ZELoN.jpg
Приеми го както искаш....
И ти ще кажеш кой какъв е и какъв е за себе си без въобще да познаваш даденото лице... Човек има толкова много страни. Но все някой трябва да набута нещото в едни ограничаващи рамки. Така е било с Леонардо да Винчu и всички хора, които са изпреварили времето си. Важното е, че след като творят за бъдещето, има кой да ги оцени.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не е нужно да те познавам , че да ти кажа ,че копнееш за любов , но няма кой да те вземе скоро време.
Отворих форума, защото съм в сесия и какво да видя - забава. :Д Бях сигурна, че Найта не е добре още като се унижаваше за тоз прословут ранг.
защо ли си мисля ,че това не са думи на shadow4e. И така да е , ти не си никоя за мен ,така че дали съм добре или не за теб , изобщо не ме интересува. Аз си знам мястото в живота
Поговорих ви малко истини и всички се обърнахте срещу мен , защото и сами знаете , че е така , просто не искате да си го признаете. Мълчах до сега ,защото не исках да ви засегна , но вие се помислихте за нещо тука и е време малко да ви сваля на земята.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 11:27