.
Затворена тема
Страница 68 от 199 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118168 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 4954
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Плоски сме, Данчо, няма цици.

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Йордане, стига си ме мразил
    http://i.imgur.com/9smTy.jpg

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Кажи бе, Маргаритке?

http://i.imgur.com/8rsIO.jpg

енннн казах вече
    толкоз

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от M295 Виж мнението
    Имаше една книга, Децата на Арбат или нещо такова, да вземеш да я прочетеш, да видиш за какво става въпрос. Примерно, някой пуска донос, че някой си търговец удря в кантара. Без да го проверяват вярно ли е, не е ли вярно, веднага Сталин го праща в лагер в Сибир. А ако не знаеш за тези лагери на смъртта, мога и за тях да ти дам да прочетеш.
    За да ти стане някой идол, се предполага, че трябва да си прочел, чул и изгледал, ако не всичко, то поне основните неща за живота и делата му, и то от няколко различни и противоречащи си източника, за да може най-добре да си формираш мнението за него. Трябва да можеш да отсяваш истината от лъжата и преувеличението от реалността. А сега е много често срещано, особено при по-малките, да прочетат нещо в нета или във вестника и веднага да му повярват, без да се замислят кой има интерес да очерни дадена личност. Мнозинството от младежите сега, не могат да анализират и да си вадят изводи. Не могат. Те могат само да повтарят прочетеното и чутото като папагали и да го приемат за чиста монета, без да се съмняват в него. Това е една от трагедиите на днешното общество. Така постепенно се изгражда нация от немислещи, неразсъждаващи роби, служещи покорно на капиталистите.
    А колкото до тоя парцал, наречен книга - имам я и съм я чел, и знам много добре на какво мнение е авторът относно Сталин. Буквално всяка страница от тая книга е наклепана с лъжи и омраза към Сталин, но пак казвам, че за да се повярва на даден автор трябва да се види неговата биография. Та автора е украинец - Анатолий Рибаков, а украинците като цяло са мразели комунизма (по причини, които не ми се изреждат). Така че той е предубеден. Освен това по времето на Сталин е арестуван заради това, че по времето на Втората Световна е сътрудничел на германските фашисти и им е помагал, само за да бъде унищожен СССР. След като отново е на свобода прави опит да издаде една книга, но понеже книгата е била доста простовато написана, я отхвърлят. Книгата не знам коя е, но от "Децата на Арбат" си правя извода, че всеки би бил по-талантлив от тоя. И този нереализиран "писател" започва да се скита из страната безработен и си изкарва препитанието с кражби и дребни мошеничества. Е, ти ако смяташ, че на такива боклуци мястото им не е в затвора, не мога да ти помогна. В същото време изнася антисталинистки речи и като цяло води усилена пропаганда против комунизма и заради това го пращат в трудово-възпитателен лагер. Точно това е правилното наименование, а не "лагер на смъртта". Второто презрително название го измислят капиталистите, за да покажат, видиш ли, колко е жесток Сталин. Това са лагери за превъзпитание чрез принудителен тежък труд. Например да се копае в мина или да се разбиват ледове в Сибир. 90% от тези, които са били в такива лагери са излизали живи и здрави, когато им е изтичала присъдата, но повечето не са се превъзпитавали, а са продължавали с престъпническите си действия. Някои са лежали по 3-4 пъти в затворите и въпреки това не са ставали нормални и честни хора. Но заточените в лагери по официални данни са били около половин милион, 90% от които са си излизали на свобода, а не както се говори, че били 40-50 милиона. По това време населението на СССР е било около 100млн, как ти се вижда половината население да бъде изпратено по затворите и на никой да не му направи впечатление. Нещата са силно преувеличени, само за да бъде очернено името на Сталин. А всеки, който е бил изпратен в лагер си го е заслужавал, бъди сигурен. Заради такива хора и България затъва в момента. А колкото до това, че заради едното мамене с кантара, са вкарвали в лагер, това е пълна простотия. За такова нещо биха те вкарали в обикновен затвор евентуално, както и би трябвало да е.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    За да ти стане някой идол, се предполага, че трябва да си прочел, чул и изгледал, ако не всичко, то поне основните неща за живота и делата му, и то от няколко различни и противоречащи си източника, за да може най-добре да си формираш мнението за него. Трябва да можеш да отсяваш истината от лъжата и преувеличението от реалността. А сега е много често срещано, особено при по-малките, да прочетат нещо в нета или във вестника и веднага да му повярват, без да се замислят кой има интерес да очерни дадена личност. Мнозинството от младежите сега, не могат да анализират и да си вадят изводи. Не могат. Те могат само да повтарят прочетеното и чутото като папагали и да го приемат за чиста монета, без да се съмняват в него. Това е една от трагедиите на днешното общество. Така постепенно се изгражда нация от немислещи, неразсъждаващи роби, служещи покорно на капиталистите.
    А колкото до тоя парцал, наречен книга - имам я и съм я чел, и знам много добре на какво мнение е авторът относно Сталин. Буквално всяка страница от тая книга е наклепана с лъжи и омраза към Сталин, но пак казвам, че за да се повярва на даден автор трябва да се види неговата биография. Та автора е украинец - Анатолий Рибаков, а украинците като цяло са мразели комунизма (по причини, които не ми се изреждат). Така че той е предубеден. Освен това по времето на Сталин е арестуван заради това, че по времето на Втората Световна е сътрудничел на германските фашисти и им е помагал, само за да бъде унищожен СССР. След като отново е на свобода прави опит да издаде една книга, но понеже книгата е била доста простовато написана, я отхвърлят. Книгата не знам коя е, но от "Децата на Арбат" си правя извода, че всеки би бил по-талантлив от тоя. И този нереализиран "писател" започва да се скита из страната безработен и си изкарва препитанието с кражби и дребни мошеничества. Е, ти ако смяташ, че на такива боклуци мястото им не е в затвора, не мога да ти помогна. В същото време изнася антисталинистки речи и като цяло води усилена пропаганда против комунизма и заради това го пращат в трудово-възпитателен лагер. Точно това е правилното наименование, а не "лагер на смъртта". Второто презрително название го измислят капиталистите, за да покажат, видиш ли, колко е жесток Сталин. Това са лагери за превъзпитание чрез принудителен тежък труд. Например да се копае в мина или да се разбиват ледове в Сибир. 90% от тези, които са били в такива лагери са излизали живи и здрави, когато им е изтичала присъдата, но повечето не са се превъзпитавали, а са продължавали с престъпническите си действия. Някои са лежали по 3-4 пъти в затворите и въпреки това не са ставали нормални и честни хора. Но заточените в лагери по официални данни са били около половин милион, 90% от които са си излизали на свобода, а не както се говори, че били 40-50 милиона. По това време населението на СССР е било около 100млн, как ти се вижда половината население да бъде изпратено по затворите и на никой да не му направи впечатление. Нещата са силно преувеличени, само за да бъде очернено името на Сталин. А всеки, който е бил изпратен в лагер си го е заслужавал, бъди сигурен. Заради такива хора и България затъва в момента. А колкото до това, че заради едното мамене с кантара, са вкарвали в лагер, това е пълна простотия. За такова нещо биха те вкарали в обикновен затвор евентуално, както и би трябвало да е.
    СеСеСеР
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

само с първите редове ме спечели като читател.

Голям фен Аватара на ogun
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    тц.. NightGuardian, в началото ми изглеждаше готин и весел
    сега започна да се излагаш
    да, да.. само не започвай да ми обясняваш как аз съм никоя за теб и колко не ти пука какво мисля

оооо ного красива заря имашее <3
    Къде е тая заря?

БАЛЧИК!

те тва
    на снимката

оооооооок?

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian Виж мнението
    свестен съм когато , хората са истински с мен , не да се правят на нещо , което не са

за 100-път казвам не лъжат мен , лъжат себе си
    Определено имаш доста прозрения, като изключим тупак, но щом те кефи нема лошо.
    А кофата е като някакъв умален модел на реалния свят - има хора, просещи внимание, такива които им го дават, интриганти, неистински хора, подмазвачи, наркомани, клюкари, такива, които вятър ги вее на бяла кобила и т.н. Но неистинските хора са най-страшното нещо. Както и мазниците.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-26-2012 на 12:45
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Тупак е човека който ме научи да съм истински И докарал до тези прозрения.

Тупак се нарежда до всички велики хора , които са останали в историята ,повярвай ми ,дор там може да се постави над някои , а за мен дори е най-големия .Просто все още е недооценен. Защото все още има хора , които мислят ,че като са бели са по-умни от някой черен. Тупак показва точно това , че всеки е индувидуален. Няма значение мъж , жена , черен ,бял. И това което си , зависи само от теб и от никой друг И не само това , а много , много други неща , които не са ясни за простоватия народ
    Последно редактирано от NightGuardian : 05-26-2012 на 12:55

в моя свят такива като теб наричат "риби"
    нз защо го каза, след като
    1. подчертаваш, че си филмиран (винаги съм си мислел, че много се филмираш с тия негърски неща)
    2. иронично, такива като теб също ги наричат "риби"

втф толкова ли е трудно да измислиш нещо, което поне не е самозатапящо, например "fakai sa weeeee"
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

мога да измисля , просто за теб не си заслужава.

И явно не знаеш какво имам предвид под "риба" , щом ми даваш такава дефиниция.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Не съм , за това и не те виждам като нещо значително , за разлика от MaLyKoLiU , който ще ти яде лайната

Иска да ебе , ама няма да е скоро с този акъл.
    Тука е прав.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    не е нужно да те познавам , че да ти кажа ,че копнееш за любов , но няма кой да те вземе скоро време.
    Отново вярно.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    RedArmy - Добре расзъждаваш за комуняга. Може би не всички са отрепки.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всички взехте да го оплювате, щото ви бътхъртна повечето
    Ако не ви беше засегнал лично, нямаше да си правите и труда да пишете в тая тема.
    Замислете се.
    Особено Кольо и Венера, които в предвид писаното и предино мнение - мсиля ще направят отлична двойка.
    Могат да си дадат, това което търсят, но километрите пречат.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    ЦИЦИ БЕ

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    ...
    А кофата е като някакъв умален модел на реалния свят - има хора, просещи внимание, такива които им го дават, интриганти, неистински хора, подмазвачи, наркомани, клюкари, такива, които вятър ги вее на бяла кобила и т.н. Но неистинските хора са най-страшното нещо. Както и мазниците.
    И точно както на хората в реалният свята,така и на мен лично не ми харесва да,ми се набиват/натягат разни индивиди от музикални/културни/исторически/научни или др среди.Тук не става въпрост за певецът 2pac,а за измисленият идол с който Night парадира на всякъде.Нека се кефи на 2pac това не е наш проблем,нека поства и негови неща,но той ни го навира и после обяснява как той е "велик" и тн.

ПП:Същото беше с Жуци и лейди Гарга и педерастията на дизела.
    Creative Technologie

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Особено Кольо и Венера, които в предвид писаното и предино мнение - мсиля ще направят отлична двойка.

10 бук'и
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на Ermic
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Всички взехте да го оплювате, щото ви бътхъртна повечето
    Ако не ви беше засегнал лично, нямаше да си правите и труда да пишете в тая тема.
    Замислете се.
    мда
    и двамата са грозни и смотани

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си