- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...45939551_n.jpg
В гръб се харесвам най гномо
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
730... и изрично попитах можеш ли да направиш СЪЩАТА, иначе не искам да си шия. Тя каза да, значи е поела отговорност.
При шивачка трудно....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Ами за 730 се бяхме разбрали отначалото, но при моите условия. Разправяхме се, но тя беше супер нахална, въобще на никого не препоръчвам да си шие роклята.
Ето отпред:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...63163383_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...59999311_n.jpg
Въпреки това, не успя да ми се развали настроението. Дори нехаресвайки как изглежда роклята ми отпред, не можах да видя някоя по-хубава. Страхотно беше, жалко че свърши.
Сори, че го казвам, ама на мене роклята хич не ми харесва, цвета също, обаче за сметка на това ти си била прелестна. Дам прическата хубава, грима семпъл, абе прекрасна!
Няма проблеми, не се обиждам, така или иначе не това беше, което исках.
Ако бях на мястото на ваще шях да те изкарам на околовръстното да изкараш после тия 730 кинта.
n00bs
Айде по-полека а? Не смятам, че подобно отношение е уместно. В крайна сещаш ли се, че аз насила не мога да ги накарам да дадат колкото и и да е пари. Не съм ревала, нито съм се тръшкала. Щом са преценили да ги дадат, значи не си в правото си да съдиш нито мен, нито тях.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Тука всички са големи моралисти. Не знам дали ви се вярва, но около мен нямаше момиче с рокля под 700 лева. Да не говорим, че роклята на една позната беше 10 000 по разни слухове, а беше наистина ужасна. Още повече, мога да си я продам или може би да си я скъся и да я нося. Така че при всички положения парите няма да бъдат дадени за 5-6 часа носене. Що все гледате в чуждата паничка, не мога да разбера.
Скоро ше разбереш, надявам се, че тия обобщения които правиш, само ще ти пречатМоже би ще разбереш и че комунизма не е чак толкова лошо нещо, както си свикнал да чуваш от баща ти и от телевизията. Защото ако те накарам с 2 думи да обясниш каква е същността на тази идея ти гарантирам, че няма да можеш. Също надявам се ще разбереш и че не всички турци и други подобни народи са лоши. И аз като бях на 17-18 години имах доста отрицателно мнение за тях, и сега не мога да кажа, че ги обичам, но разбрах че на тях най-много им вреди ислямисткия фанатизъм и прекаленото четене на корана. Това кара повечето от тях да мразят християните. На мен турчин почти ми е спасявал живота, след което се оказа че дори не е е стъпвал в джамия колкото и да е невероятно. И мога да ти кажа, че по нищо не се различава от нас, дори е и по-добър от повечето българи. Така че не може да се правят такива генерални обобщения за каквото и да било. Хората трябва да са врагове не по расов, а по класов признак. Тоест богат срещу беден, а не черен срещу бял.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
730 лв за рокля за една вечер....... татка ти да не е митничар нещо ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Вас кво ви ебе колко пари и е роклята?
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...33024473_n.jpg
Изписахте цяла страница с простотии относно цената на роклята....
В Асеновград , щяха да ти я направят за 300лв..
Роклята е хубава, но може би ако модела беше до земята щеше да е по добре..аз не харесвам такива официални,стилни рокли, с накъсани парцали до средата, които висят. (говоря за цепката.)
Прическата и грима са 6.
Много се радвам, че роклята ми беше сравнително евтина.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Добре, значи баща и е или дилър или сводник /тхреад
n00bs