- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Говорим за дете, не за изверг...по дяволите.....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
пак се цепиш инфантилно..
всеки 'нормален' родител живее заради детето си да му осигури добър живот, и всяко 'нормално' дете се стреми да не излага родителите си и да им осигури спокойни старини, да могат да се гордеят с него и да си отидат достойно от този свят.
Всички останали спадат(е) в други категории 'хора'. Хора не, ами боклуци които не заслужават да дишат.
Ще се опитам накратко да обясня.
1. Хората се държат отвратително с туристи. Лично аз за едното ми идване съм ставал свидетел как една група туристи ги пратиха да вървят чак до някво съседно село за една кутия, и после онези две жени се смяха злобно. Миро (Приятеля, на който често му се налага да пътува там) забелязва абсолютно същото.
2. Отвсякъде се лъже. Като почнем от хвалбите на Варненските гларуси и селските кифли, та да стигнем до случая с Миро, който и в която и бензиностанция да отиде - още преди да са вкарали маркуча, вече са навъртяни 3-4лв. За хляб са се опитвали да му вземат също толкова...
3. Брат ми, на който му се наложи да работи там му се случи докато се прибираше от работата да го преджобят на центъра без да се усети даже. Пък по плажа да не ти разправям какви са ми ги говорили...
4. Отвсякъде дъни чалга. Знам, че попринцип в всички градове е така, но там количеството е завишено.
5. Супер непочистен град. А като комбинираме и старите несанирани панелки и селския манталитет да си хвърлят боклука през прозореца и липсата на кошчета из улиците става уникално.
6. С изключение на обществените градинки, който са малко - няма абсолютно никаква зеленина във Варна. А от въздухът можеш да получиш астма.
7. Улиците, претъпкани с коли. Ама дотолкова претъпкани, че не можеш да минеш с едно кафе, без блузата ти да поеме 50% от съдържанието.
8. Супер корупцията. Брат ми три пъти са му искали такса за престой на безплатен плаж... С Миро същото - Синя зона в междублоково пространство - WTF?
9. Уникалните селяни, който говорят толкова на "миеееко" че задминават всякакъв град, прочут с това...
10. Натоканите пачи, който изглежда са из цяла Варна, а не само по плажа. Прекалено високото им самочувствие комбинирано с липсата на какъвто и да е интелект прави повечето женски жители "неустоими" Пък при тях "Миекото" е доста по-силно.
Пък да не почваме с градската управа...
тези боклуци са доста в България!Радвам се ,че не съм от тях , ще се радвам и ти също
по тези думи Щрудел и Кипи са боклуци , боклук=егоист.
А колко страдат децата на тези родители. :X
я си представи средностатистическите българи.. гледат си детето докато стане на 20-25 години, родителите са вече пенсионери, побелели.. да речем над 65 години.. детето им продрусва, става наркоман, става един голям боклук, пандизчия, отрепка.. тия хорица вече нямат контрол над него, едвам кретат в някоя къщичка/апартамент.. и плачат всяка вечер кога изпуснаха нещата и с какво са заслужили след 20 години живот заради детето си, то да ги предаде така. .. какъв е смисъла на тия хора да си продължат живота до края? какъв им се смисъла да живеят от тук нататък ... щото сина им, неблагодарния боклук е пропилял живота им за да пропадне до дъното..
мислите ли, че го заслужават?
Тези неща дето ги изброи ги има из повечето градове в България, повечето от нещата наистина са верни, но някои от другите не мога да ги потвърдя, макар и да живея вече втора година там...И по плажа съм ходила, и хляб съм си купувала...
Аз в София съм ходила 2 пъти ама и от там имам доста кофти впечатления... няма значение тва. Град като град, нема перфектни. Да живее Търново! МНОГО ГО ОБИЧАМ!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6618854_n.jpg
ЕДИТ: лъжа 3 пъти съм ходила, обаче има некви хора от Софето, дето много ги обичам <3!
За мекото говорене във Варна си е много вярно! ИдЕница!
@ спора за роклята
Вие не сте добре, дано да я дразните, защото виждате, че се хваща, а не защото наистина смятате, че е много. Направих си сметка за всяка пръсната стотинка покрай моя бал, включваща всичко - 2000 лв. Общата месечна заплата на семейството е близо, но по-малко от 2000 лева. Това заплата на депутат, митничар ли е ? И ги дадоха, и не са ми мрънкали на главата да спестявам. На вас не са ли ви осигурили, това, което искате, за бала, та се изказвате така злобливо ???
Цялото ми облекло за бала е <500 лева , така че, общо взето, едното компенсира другото. На момичетата облеклото им е по-скъпо, но момчетата компенсират повече с консумация на всякакви храни и напитки.
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
София си е доста добре като и свикнеш, като изключиш дивата селяния, която цари там.
Иначе всичко друго си е в норми.
Понякога родителите, в желанието си да не лишават децата си от нищо и да задоволяват всяка тяхна прищявка, неусетно ги превръщат в боклуци, неумеещи да ценят парите, които си мислят, че всичко им е позволено, със свръх самочувствие (повечето пъти абсолютно непокрито). Пак един цитат от най-великата личност, живяла някога:
П.П.: Защо си мислите, че всеки, който не е имал рокля/костюм за 1000лв е защото родителите му не са му дали? Не може ли той самият да е преценил, че това са много пари за такава простотия? Или вие сте на принципа като ти дават-взимай?За възпитанието на децата е най-важно колко пари им се дават. - Сталин
WAX-e, някъде по-назад ти бях писал нещо за обобщенията които правиш и пак ше се повторя. Всичко, което си написал за Варна важи за всеки друг град в България, а и не само. Където има селяндури, има и селяния.
Последно редактирано от RedArmy : 05-27-2012 на 20:56
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
София ми е много сив град....
Тука са си напълно основателни. Питай който си щеш. Явно не си бил във Варна, за което те поздравявам.
Лично във Пловдив не срещам проблеми 1,2,3,5,6,7,10 - А останалото си е като в всеки град както казах.
Това го имам в предвид и щом съм го писал като проблем, значи е по-голям проблема отколкото в някой друг град примерно.
Оутофконтрол няма ли да скачаш към космо? Абитюренти едно друго? Аз отивам ,че отдавна не съм ходил. Не ,че ще има нещо различно , но не съм и пил доста време![]()
Аз ти казах, че две години вече живея там и някои от нещата не съм ги срещала никога....
Аз за бала минах тънко...
В София примерно, брат ми се качва с приятели в такси, виждат, че не са от там и таксито явно е било някакво съмнително и им взема 20 лева (за същия преход на мен са ми вземали 6), в градския 2 прилично облечени жени на около 35-37 години отказват да си платят билета, при което става ебати скандала за тия мизерни 2 леваадски много просяци и разни бедняшки далавераджии, един отива при един авер и му вика имаш ли да ми дадеш 200 лева, а аз ще ти дам 110 евро
![]()
В Пловдив съм бил само за около 2-3 часа и всички момичета ми изглеждаха като излезли от едно време от импулс, навсякъде в България е така, няма град в които да ги няма тия неща
n00bs
Докато има балъци, ще има и тарикати - са казали хората. Така, че докато си оставяш багажа или не внимаваш, някой ще те вкара в липса. Нормално е чужденци/туристи да са най - потърпевши.
n00bs
Бил съм във Варна няколко пъти за по няколко дена, както и на море. За колите е вярно, но ше кажеш, че в София и Пловдив няма коли ли? А и това все пак е курорт братле, ти какво искаш? Не защитавам никой град, просто тва което изброи важи за абсолютно всички градове от тоя калибър. Не знам дали си ходил в Стара Загора, но това за мен е най-чистият и зелен град. Защо е чист сам ще се сетиш. Защо големите градове са мръсни също. Как София да не е мръсна като е пълна със селяндури. Как Варна да не е, като нашите курорти са тоалетните на Европа. Имаше една приказка - уважавам селяните, мразя селяндурите. А селянията не се дели на градове и на села, то е манталитет.
Колкото до курвите и тия с високото самочувствие, точно за Пловдив мога да ти кажа, че преобладават. Якуза вече го е казал. Ако не си ги видел - Версай и Хистерията в петък вечерта.
Ти верно ли помисли, че тва на снимката е той?![]()
![]()
![]()
Откъде да знам дали е момче или момиче?Пък и щом си е сложил такава снимка, значи пропагандира това кифло-селско движение сред младите момичета. Както и да е. Парите са на моето семейство, ние си преценяваме.
6б3З10