.
Затворена тема
Страница 74 от 199 ПървиПърви ... 246470717273747576777884124174 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 4954
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от LordOfLight Виж мнението
    Родител на място ли си искаш най-доброто за детето си...
    Не и ако детето ти те трови с татул в чая.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Ми не и депутат не е.... нз как е прието в твоето семейство, но при нас пари за абитуриентските вечери и на мен и на сестра ми се спестява по-малко от години. Ако при теб нещата не са били така или просто не го удобряваш, добре, но от коментарите ти лъха злоба и комплексарщина. Родителите ми са съвсем обикновени хора със средно платена работа.
    Кви комплекси, ква злоба кви 5 леа бе, само те бараме по акъла, ти за сефте ли влизаш у кофата !

Не те е срам вашите са ти дали 730 лв да си купиш рокля за бала, а ти дори не знаеш как се пише одобрявам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Говорим за дете, не за изверг...по дяволите.....
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на machoka
    пак се цепиш инфантилно..

всеки 'нормален' родител живее заради детето си да му осигури добър живот, и всяко 'нормално' дете се стреми да не излага родителите си и да им осигури спокойни старини, да могат да се гордеят с него и да си отидат достойно от този свят.

Всички останали спадат(е) в други категории 'хора'. Хора не, ами боклуци които не заслужават да дишат.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Ще се опитам накратко да обясня.

1. Хората се държат отвратително с туристи. Лично аз за едното ми идване съм ставал свидетел как една група туристи ги пратиха да вървят чак до някво съседно село за една кутия, и после онези две жени се смяха злобно. Миро (Приятеля, на който често му се налага да пътува там) забелязва абсолютно същото.

2. Отвсякъде се лъже. Като почнем от хвалбите на Варненските гларуси и селските кифли, та да стигнем до случая с Миро, който и в която и бензиностанция да отиде - още преди да са вкарали маркуча, вече са навъртяни 3-4лв. За хляб са се опитвали да му вземат също толкова...

3. Брат ми, на който му се наложи да работи там му се случи докато се прибираше от работата да го преджобят на центъра без да се усети даже. Пък по плажа да не ти разправям какви са ми ги говорили...

4. Отвсякъде дъни чалга. Знам, че попринцип в всички градове е така, но там количеството е завишено.

5. Супер непочистен град. А като комбинираме и старите несанирани панелки и селския манталитет да си хвърлят боклука през прозореца и липсата на кошчета из улиците става уникално.

6. С изключение на обществените градинки, който са малко - няма абсолютно никаква зеленина във Варна. А от въздухът можеш да получиш астма.

7. Улиците, претъпкани с коли. Ама дотолкова претъпкани, че не можеш да минеш с едно кафе, без блузата ти да поеме 50% от съдържанието.

8. Супер корупцията. Брат ми три пъти са му искали такса за престой на безплатен плаж... С Миро същото - Синя зона в междублоково пространство - WTF?

9. Уникалните селяни, който говорят толкова на "миеееко" че задминават всякакъв град, прочут с това...

10. Натоканите пачи, който изглежда са из цяла Варна, а не само по плажа. Прекалено високото им самочувствие комбинирано с липсата на какъвто и да е интелект прави повечето женски жители "неустоими" Пък при тях "Миекото" е доста по-силно.

Пък да не почваме с градската управа...

тези боклуци са доста в България!Радвам се ,че не съм от тях , ще се радвам и ти също

по тези думи Щрудел и Кипи са боклуци , боклук=егоист.

А колко страдат децата на тези родители. :X

Мега фен Аватара на machoka
    я си представи средностатистическите българи.. гледат си детето докато стане на 20-25 години, родителите са вече пенсионери, побелели.. да речем над 65 години.. детето им продрусва, става наркоман, става един голям боклук, пандизчия, отрепка.. тия хорица вече нямат контрол над него, едвам кретат в някоя къщичка/апартамент.. и плачат всяка вечер кога изпуснаха нещата и с какво са заслужили след 20 години живот заради детето си, то да ги предаде така. .. какъв е смисъла на тия хора да си продължат живота до края? какъв им се смисъла да живеят от тук нататък ... щото сина им, неблагодарния боклук е пропилял живота им за да пропадне до дъното..
    мислите ли, че го заслужават?

Град
    In The Brave New World
    Тези неща дето ги изброи ги има из повечето градове в България, повечето от нещата наистина са верни, но някои от другите не мога да ги потвърдя, макар и да живея вече втора година там...И по плажа съм ходила, и хляб съм си купувала...
    Аз в София съм ходила 2 пъти ама и от там имам доста кофти впечатления... няма значение тва. Град като град, нема перфектни. Да живее Търново! МНОГО ГО ОБИЧАМ!
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6618854_n.jpg
    ЕДИТ: лъжа 3 пъти съм ходила, обаче има некви хора от Софето, дето много ги обичам <3!
    За мекото говорене във Варна си е много вярно! ИдЕница!

@ спора за роклята
    Вие не сте добре, дано да я дразните, защото виждате, че се хваща, а не защото наистина смятате, че е много. Направих си сметка за всяка пръсната стотинка покрай моя бал, включваща всичко - 2000 лв. Общата месечна заплата на семейството е близо, но по-малко от 2000 лева. Това заплата на депутат, митничар ли е ? И ги дадоха, и не са ми мрънкали на главата да спестявам. На вас не са ли ви осигурили, това, което искате, за бала, та се изказвате така злобливо ???
    Цялото ми облекло за бала е <500 лева , така че, общо взето, едното компенсира другото. На момичетата облеклото им е по-скъпо, но момчетата компенсират повече с консумация на всякакви храни и напитки.
    леле божке, ше осmaна npocm до кpaй

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    София си е доста добре като и свикнеш, като изключиш дивата селяния, която цари там.
    Иначе всичко друго си е в норми.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Не и ако детето ти те трови с татул в чая.

Понякога родителите, в желанието си да не лишават децата си от нищо и да задоволяват всяка тяхна прищявка, неусетно ги превръщат в боклуци, неумеещи да ценят парите, които си мислят, че всичко им е позволено, със свръх самочувствие (повечето пъти абсолютно непокрито). Пак един цитат от най-великата личност, живяла някога:

За възпитанието на децата е най-важно колко пари им се дават. - Сталин
    П.П.: Защо си мислите, че всеки, който не е имал рокля/костюм за 1000лв е защото родителите му не са му дали? Не може ли той самият да е преценил, че това са много пари за такава простотия? Или вие сте на принципа като ти дават-взимай?

WAX-e, някъде по-назад ти бях писал нещо за обобщенията които правиш и пак ше се повторя. Всичко, което си написал за Варна важи за всеки друг град в България, а и не само. Където има селяндури, има и селяния.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-27-2012 на 20:56
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    По шведско ли си бил?

Град
    In The Brave New World
    София ми е много сив град....

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    WAX-e, някъде по-назад ти бях писал нещо за обобщенията които правиш и пак ше се повторя. Всичко, което си написал за Варна важи за всеки друг град в България, а и не само. Където има селяндури, има и селяния.
    Тука са си напълно основателни. Питай който си щеш. Явно не си бил във Варна, за което те поздравявам.
    Лично във Пловдив не срещам проблеми 1,2,3,5,6,7,10 - А останалото си е като в всеки град както казах.
    Това го имам в предвид и щом съм го писал като проблем, значи е по-голям проблема отколкото в някой друг град примерно.

Оутофконтрол няма ли да скачаш към космо? Абитюренти едно друго? Аз отивам ,че отдавна не съм ходил. Не ,че ще има нещо различно , но не съм и пил доста време

Град
    In The Brave New World
    Аз ти казах, че две години вече живея там и някои от нещата не съм ги срещала никога....
    Аз за бала минах тънко...

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    София си е доста добре като и свикнеш, като изключиш дивата селяния, която цари там.
    Иначе всичко друго си е в норми.
    В София примерно, брат ми се качва с приятели в такси, виждат, че не са от там и таксито явно е било някакво съмнително и им взема 20 лева (за същия преход на мен са ми вземали 6), в градския 2 прилично облечени жени на около 35-37 години отказват да си платят билета, при което става ебати скандала за тия мизерни 2 лева адски много просяци и разни бедняшки далавераджии, един отива при един авер и му вика имаш ли да ми дадеш 200 лева, а аз ще ти дам 110 евро

В Пловдив съм бил само за около 2-3 часа и всички момичета ми изглеждаха като излезли от едно време от импулс, навсякъде в България е така, няма град в които да ги няма тия неща
    n00bs

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    В София примерно, брат ми се качва с приятели в такси, виждат, че не са от там и таксито явно е било някакво съмнително и им взема 20 лева (за същия преход на мен са ми вземали 6), в градския 2 прилично облечени жени на около 35-37 години отказват да си платят билета, при което става ебати скандала за тия мизерни 2 лева адски много просяци и разни бедняшки далавераджии, един отива при един авер и му вика имаш ли да ми дадеш 200 лева, а аз ще ти дам 110 евро

В Пловдив съм бил само за около 2-3 часа и всички момичета ми изглеждаха като излезли от едно време от импулс, навсякъде в България е така, няма град в които да ги няма тия неща
    Но в София това се среща само сред такситата и градския...

В Пловдив било така... Bitch Please - you jus sayin tht cuz u sad

Град
    Niggaland
    Докато има балъци, ще има и тарикати - са казали хората. Така, че докато си оставяш багажа или не внимаваш, някой ще те вкара в липса. Нормално е чужденци/туристи да са най - потърпевши.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Тука са си напълно основателни. Питай който си щеш. Явно не си бил във Варна, за което те поздравявам.
    Лично във Пловдив не срещам проблеми 1,2,3,5,6,7,10 - А останалото си е като в всеки град както казах.
    Това го имам в предвид и щом съм го писал като проблем, значи е по-голям проблема отколкото в някой друг град примерно.
    Бил съм във Варна няколко пъти за по няколко дена, както и на море. За колите е вярно, но ше кажеш, че в София и Пловдив няма коли ли? А и това все пак е курорт братле, ти какво искаш? Не защитавам никой град, просто тва което изброи важи за абсолютно всички градове от тоя калибър. Не знам дали си ходил в Стара Загора, но това за мен е най-чистият и зелен град. Защо е чист сам ще се сетиш. Защо големите градове са мръсни също. Как София да не е мръсна като е пълна със селяндури. Как Варна да не е, като нашите курорти са тоалетните на Европа. Имаше една приказка - уважавам селяните, мразя селяндурите. А селянията не се дели на градове и на села, то е манталитет.
    Колкото до курвите и тия с високото самочувствие, точно за Пловдив мога да ти кажа, че преобладават. Якуза вече го е казал. Ако не си ги видел - Версай и Хистерията в петък вечерта.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Кви комплекси, ква злоба кви 5 леа бе, само те бараме по акъла, ти за сефте ли влизаш у кофата !

Не те е срам вашите са ти дали 730 лв да си купиш рокля за бала, а ти дори не знаеш как се пише одобрявам
    Не ме е срам, да! Теб трябва да те е срам, каквато и да съм, поне не се снимам по гащи и потник с половин цици отвън, погазвайки ги на цял форум.

Ти верно ли помисли, че тва на снимката е той?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Откъде да знам дали е момче или момиче?Пък и щом си е сложил такава снимка, значи пропагандира това кифло-селско движение сред младите момичета. Както и да е. Парите са на моето семейство, ние си преценяваме.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    6б3З10

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Колкото до курвите и тия с високото самочувствие, точно за Пловдив мога да ти кажа, че преобладават. Якуза вече го е казал. Ако не си ги видел - Версай и Хистерията в петък вечерта.
    Пак говориш на теория. На две-три места се срещат тея в Пловдив. Във Варна е във целия град и то не само по нощите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си