.
Затворена тема
Страница 76 от 199 ПървиПърви ... 266672737475767778798086126176 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 4954
    Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Много драми, много нещо! Който имал пари дал ги....бахххти колко време се отдели на тоя въпрос...
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Имам чувството, че с някои от слабоумните си ебавки, ще докарам язва на някой
    n00bs

Супер фен Аватара на RedArmy
    Глобале, написал си някои верни неща, понеже пак намеси комунистите, няма да е лошо първо да разбереш добре същността на тази идея. Сигурно си чел, но между редовете. При комунизма заплати и пари няма. Точно това е разликата между него и капитализма. Това, което беше при Жан Виденов, а и преди 89-та не е комунизъм, а социализъм, да не говорим, че и това не е точно. За да се достигне до комунизма, който е върховата точка, така да се каже, трябва да се премине през социализма. Никъде по света засега не се е достигнало до такова развитие, че да се появи комунизма. Това ще стане когато обществото узрее за него и когато разбере същността му. Пак повтарям - за какви пари и мизерни заплати говориш, след като при комунизма парите не съществуват. Тази система се основава на безпаричните отношения Най-просто ще се опитам да ти го обясня, като естествено нещата са много по-сложни. Лицето А. работи в завод за производство на коли и има определена норма, която трябва да изпълни на ден, лицето Б. работи в завод за телевизори и също има определена норма. След приключване на работния ден и на двете лица им се издава бележка, че в продължение на 8 часа са си вършили работата съвестно и с тази бележка отиват да пазаруват в безплатния магазин. Всеки работи това, в което го бива и всеки взима това, от което се нуждае БЕЗПЛАТНО. Заплати не се получават, само документ който да удостовери че си работил през тези часове. Това разбира се е доста опростено обяснение но върши работа. Така се елиминира възможността лицето А. да се има за нещо повече от лицето Б. и да го гази, тъй като те не получават заплати. Следователно не може да се съди за хората по това колко пари имат. Въпроса е, че това е изключително трудно да се осъществи на практика тъй като винаги ще има боклуци, които да не са съгласни с тази идея (повечето от които дори без да са я разбрали). Характерна черта на хората е да искат още, дори когато имат всичко необходимо, че и отгоре. Защото така ни е разглезил капитализма. Сега разбираш ли защо е бил нужен терора и трудово-възпитателните лагери. Ако всички хора осъзнаваха колко лоши черти са лакомията, алчността и завистта, всичко щеше да е много по-розово. Но реалността е такава, че за да може да се реализира такова перфектно общество, трябва първо да се изчисти утайката от обществото. Било чрез затвори, лагери или разстрели. Дори Кенеди е казал, че тези, които правят мирната революция невъзможна, ще направят кървавата неизбежна. Надявам се да разбираш това.
    Никоя система не е защитена от продажници и мошеници. Представи си, че ти създадеш перфектната система, но хората, които си си избрал да ти помагат, се окажат пълни крадци и отрепки. Целия народ ще крещи, че твоята система е виновна, но дали ще е така? Точно така беше и с Жан Виденов.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-27-2012 на 23:43
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    хаха това да не ви е седянка че да се разправяте толкова дълго
    мале как приемате нещата на сериозно хаха
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

И аз мисля тоя пост да ми е последен по тая тема, защото наистина мястото й не е тук. Прав си, че конкуренцията води до прогрес и това е неоспоримо. Но един обединен и силен народ, действащ като едно цяло е дори по-прогресивен. От изостанала царска държава, Русия се превръща в страна, от която трепери дори капиталистическа Америка, само благодарение на социализма. Единственият проблем е как всички хора да заработят като добре смазан часовник, а това става само с много силен и знаещ как да постигне целите си лидер, какъвто е бил Сталин. А и по-добре умерен прогрес, от който да може да се възползва целия народ, отколкото привидно голям, но само за богатите.
    Последно редактирано от RedArmy : 05-28-2012 на 00:42

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Лейдито и работи летата и не взима по нито 1 лев от родителите си. Някои дават много пари за дрехи, други за почивки, трети за техника.
    Ето ви още от грозната ми рокля https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...13561882_n.jpg

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Мисля, че на снимката има нещо по - грозно от роклята ти.
    n00bs

Ем... не и се получава, да. Но пък е много мила.

Град
    In The Brave New World
    Мноогоооо се връзвате....

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Ем... не и се получава, да. Но пък е много мила.
    Резила ше е пълен, ако не е говорел за момичето до тебе

Ми добре и аз да съм. И какво? Пука ми, че ми дреме. Не се смятам за красавица, но да, не мисля, че съм чак грозна.

Град
    In The Brave New World
    Ок, трови си нервите!
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1145140_n.jpg

Повече от фен Аватара на Suiadan
    Град
    ... in a galaxy, far, far away...
    Злорницо, ще идваш ли на 8-ми?

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Лейдито и работи летата и не взима по нито 1 лев от родителите си. Някои дават много пари за дрехи, други за почивки, трети за техника.
    Ето ви още от грозната ми рокля https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...13561882_n.jpg
    Душко, смешната си ти.
    Роклята е направена за момичета с поне някакви наченки на гърди, а ти, както виждам, си плоска като дъска на всичкото отгоре. На твое място бих преустановил пускането на снимки от бала ти и бих пускал тези, на които си 10 годишно, защото само тогава си била хубава.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    а ти, както виждам, си плоска като дъска
    DAYMN !

Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от Suiadan Виж мнението
    Злорницо, ще идваш ли на 8-ми?
    Ще идвам разбира се! Очаква се в най-скоро време да се сдобия със заветното билетче и те така! Ти нема ли да ходиш на концертчето? Тъй деее, аз не на 8ми, ами на 7 за Годсмак!

Душко преди 2 седмици ми обесняваше, колко съм била хубава. Ти се излагаш, поне дръж на това, което пишеш. Мнението ти въобще не ме вълнува, цици нямам, да, но това не ми е попречило да имам човек до себе си, който ме обича. Ще пускам снимки колкото си пожелая.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...84301132_n.jpg

P.S. На 10 години бях дебела

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Жена без дупки няма
    just sayin :d

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Резила ше е пълен, ако не е говорел за момичето до тебе
    И аз това си помислих, но явно принцесата се смята за толкова красива, че дори не го е допуснала
    А основата ми взе думите от устата, щях да го напиша още като пусна снимките, но реших да бъда тактичен Бюстието на роклята е направено за доста по-надарени затова и не и отива.

Ако бях доста надарена, роклята щеше да ми стои като на чалгаджийка. Аз нямам проблем с гърдите си, така че не видам защо вие имате. И да - ИМАМ СЕ ЗА НЕЗЕМНА КРАСАВИЦА. АЗ СЪМ НАЙ-КРАСИВАТА. КЛАНЯЙТЕ СЕ ПРЕД КРАСОТАТА МИ.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Трябва да се омъжиш за някой аутист

Бтв моделката е толкова надаренаааа http://www.google.bg/imgres?q=elie+s...,r:15,s:0,i:99

И ще се омъжа за себе си. щото съм най-големия нарцис, който сте виждали. Проблем?

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Душко преди 2 седмици ми обесняваше, колко съм била хубава. Ти се излагаш, поне дръж на това, което пишеш. Мнението ти въобще не ме вълнува, цици нямам, да, но това не ми е попречило да имам човек до себе си, който ме обича. Ще пускам снимки колкото си пожелая.
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...84301132_n.jpg

P.S. На 10 години бях дебела
    Бъркаш се, мила. Беше хубава като малка. Сега си кон.
    Сигурно тоя, който е с теб, е бил ебаси отчаяния индивид, че се е хванал с теб. Убеден съм, че правите секс на тъмно

Ти завиждаш, че правим секс или какво? Кон съм да, и се харесвам. Продължавайте да се заяждате азще си пускам снимки. Мога да ви задръстя темата ако поискам.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...23396988_n.jpg

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Донякъде е права, защото не всички мъже са цицомани. Някой най си тачат хубавото дупе :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си