- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Найт, а теб какво те интересува въобще сексуалния живот на китито и дали има кой да я "почеше". Изводите, които човек може да си направи е, че нямаш /почти/ никакъв сексуален опит, щом си толкова впечатлителен още на тази тема по форумите. :С
Поклон за форумните ебачи!!!
хахаххах разбиваш. Но да така е, все пак и глобала ме отхвърли, така че виж докъде се докарах.
П.п. Отивам на мега якото партей. Ще е гига добрата вечер в компанията на Теория на игрите. Ще чертаем линии цЕла вечер.
пием синьо джони в пластмасови чаши, носим лакост бе смотаняци... нема ми отговаряте.
Ямбоу пауа
то густо, то пусто
фейлнах..
http://www.youtube.com/watch?v=JP6Tz5tP8EE :3
то густо, то пусто
че за ебането , не е за ебането. Отдавна вече не съм дечко.
Просто съм влюбен , толкова ли много личи.![]()
So hardcore![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Повече снимки и коментари по тях ако може.
n00bs
Това ,че определеяте хората по вашите стериотипи показва , че сте по-долу от даден човек. Тоест не може да погледнете отгоре ,а гледате отдолу и коментирате хората над вас. Тоя такъв ,ония такъв , а в същото време се изкарвате МНОГО ЛУДИ. А , аз ако видя по-луд от мен си го признавам , а когато видя по-долу от мен му казвам директно , че не е за това което се представа. Дано разберете за какво говоря и да се осъзнаете малко.
Когато говоря нещо за мен , то е така , нямам изгода да лъжа. Когато лъжеш околните , живота ти става лъжа и съответно след време се разбира и хората остават разочаровани.
Последно редактирано от NightGuardian : 06-07-2012 на 15:59
С тея километричните постове се вписваш в профила на "форумен идиот" който описа и не виждаш как останалите само си правят ташак с тебе и въобще не ги ебе кого ебеш дали си ебач и т.н.![]()
ЛОООООООООООООООООООЛ
Always wanna play but never wanna loose
Ама аз съм го минал по тоя път , който те първа му престои и той ще ми казва , какъв е тоя път.
Някой от тук , където отиват аз оттам се връщам. Само ,че не могат да го разберат защото това е форум и виждат само едни букви.
ЛОООООООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООООО Лх2
Always wanna play but never wanna loose
ти какво през форона ли гледаш
ама аз съм сигурна че внимателно следиш живота на всеки един от форона
но ние не знам
мдам
затова си позволяваш да изтърсваш невероятно интересните си коментарчета спрямо някой
дори и просто да тролваш
не е кой знае колко смешно ;*
Смешното е че точно за това което упрекваш другите и ги изкарваш дебилни, после го правиш
"където отивате, аз от там се връщам" е най-дебилната фраза. А иначе смееше да говориш за оригиналността. Сигурно си я чул в някоя песничка на 2пак и я повтаряш наляво надясно щото звучи яко?
ЗАЩО ДА ТРОЛВАМ , ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТОЯ ФОРУМ , КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ ???????? АЗ ГОВОРЯ СЕРИОЗНО , ТОЙ СИ МИСЛИ , ЧЕ ГО ТРОЛВАМ , ВИЕ СТЕ НАПРАВО УНИКАТИ.
n00bs