- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Имаме си злодей на Кофата! Йей!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
злодей бунтар от ъндърграунда, и щото каузата му е велика и неразбрана от никой друг, за тва е мега як и мега точен и мега всички отиват натам, от където той се връща ;d
Наблюдава се и типичния за бунтарите свръх-висок интелект. Все пак трябва да си много умен, за да видиш нещо, което никой друг не вижда.
(или да си много глупав, за да не видиш нещо, което всички виждат лол)
как всички в живота ме разбират , само тук не? А повярвайте общувал съм с много хора.
Циганите в гетото със сигурност те разбират
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Че аз си те разбирам перфектно.
Не, смятам че поне съм по-образован и с по-големи шансове за реализиране от повечето представители на този етнос.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
аз пък се имам за над всички цигани
http://cs10135.userapi.com/u34505291...x_7dfe7ee2.jpg
то густо, то пусто
ще можеш ли да го докажеш обаче пред всички? Или само си го пишеш?
как да ти го докажа?
то густо, то пусто
то и алах го имат за божество доста хора ... ама...
то густо, то пусто
ами като ми покажеш , че няма по-умен от теб циганин , няма по-успял , няма по-добър от теб , общо взето с по-добри качества от твоите. Все ще се намери един , който е класи над теб , над мен , над всички в този форум. Само , че колко от тук хора биха си го признали ? Или егото им е твърде голямо.
Еееееее знаем че братчеда на братчед ти дето и той е мангал върти бизнес с цигански курви и кара ауди А8 крадено ама това не значи че е успял
що да не е ? Ти какво караш , компютъра си на поправка? Взе ли си джобните днес от мама и тати?
от всички цигани, които съм виждал съм по-напред
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...18964420_n.jpg ахха
то густо, то пусто
Забравих че имаш различни ценности, най-вече придобити от негрите на които се кефиш и мислиш че и тука може да си дрисливо изсухлено гангстерче, което се прави на крадец бандит и е наркоман и така нататък и хората да се кефят на това.
Ау, ма много е смешно ... излезеш на кафе за 1 час, и после бързо да се похвалим у форумО![]()