.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Banned Супер фен

Секс с него?

Може би въпросът ми е малко странен, но само на фона на другите теми... Та, бихте ли спали с Исус?
    Представете си, 25та година, седите си в някой готин бар в Йерусалим и идва този пич, небрежно ви подава ръка, премята косата си назад, като междувременно това ви дава идеална гледка към релефното му потно тяло..Представя ви се и ви поръчва вода, превръща я във вино, и ви кани у тях... Ще приемете ли? Ще правите ли секс с него?

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ако не бях обвързан би ли се навила да ти бъда първия само да не ми надуваш много главата с твоите проповеди
    6б3З10

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    ако не бях обвързан би ли се навила да ти бъда първия само да не ми надуваш много главата с твоите проповеди
    Ако изядеш една купичка с известната ми попара (сирене, хляб и пикнята ми) - да.

Аре, де, за Исус си говорим, а вие не пишете - бахти демоните комплексирани сте!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    от къв зор пусна темата? откъде на къде ти хрумна точно па Иисус? само на мене ли темата се вижда безсмислена в случая защото все да си говорим така относно това....абе отива към богохулство бе....(вярвам ама направо с извинение към автора но съм възмутена от темата)
    по темата -не едва ли ще ми се случи да се яви пред мен прекалено грешна съм за да стане това....

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    от къв зор пусна темата? откъде на къде ти хрумна точно па Иисус? само на мене ли темата се вижда безсмислена в случая защото все да си говорим така относно това....абе отива към богохулство бе....(вярвам ама направо с извинение към автора но съм възмутена от темата)
    по темата -не едва ли ще ми се случи да се яви пред мен прекалено грешна съм за да стане това....
    Бахти сатаната нагла! Като не обичаш Исус защо пишеш в темата? Ще се яви един ден и ще те накаже за тези ти думи, повярвай ми.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ДА! Колко пъти съм си го представяла. Беше ме срам да си призная!
    maDamn

Ако вярвах в него що не, ама не вярвам! И честно да ти кажа темата ти е доста глупава от моя гледна точка, нищо лично.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Имайки предвид, че тогава едва ли се е знаело кой е тоя потен тип, правещ шмекерии с водата, вероятно бих избягала с писъци. А и каквато съм неверница, даже да ми се представи като "синът божи", ще го сметна за ненормален и ще го отсвиря.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Бахти сатаната нагла! Като не обичаш Исус защо пишеш в темата? Ще се яви един ден и ще те накаже за тези ти думи, повярвай ми.
    аз Го обичам но не мисля че ще ми се яви прекалено грешна съм затова !

Мега фен
    Град
    <3
    Такива теми не се пускат тук.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си