.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Айде на по кафенце?

Здравейте, тази тема не е точно за тук, но нека пробвам:
    Винаги съм се чудел защо момчетата канят противоположния пол на кафета за да ги свалят?Да, ще си поговорите, ще се опознаете, но например ако и двамата взаимно се привличате и го знаете как ще се целунете за пръв път в това кафе, все пак седите един срещу друг? Или ако кафето е само началото, после къде се води едно момиче за да го целунеш за пръв път? Директно "у нас" е малко прекалено за първа или втора среща, а на кино(например) е прекалено банално.
    Не го пиша като човек недокоснал момиче, но всички "близки опознавания", които съм имал са били или по купони или в дискотеки и т.н., някак по лесно ми е.Но когато нямам такъв шанс, почвам да се питам неща като горните.
    п.п. Бях извел 1-2 момичета на разходка в парка за да стане работата, но нещо не им беше харесало, затова мисля да се пробвам по обичайната процедура, но както виждате не знам как това може да стане.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ти честно ли? *facepalm*

Banned Голям фен
    Е ти като си скучен мн ясно че няма да им е яко ;д аз ги водя в дървеният град в добрич хахахааа и ги люлям на гумите или си цапам дънките по парзалките като сме на влакче ;д;дд хаха

anonymous708973
    Guest
    Първата среща служи за опознаване - това трудно ще стане, ако сте на кино.
    И е пълен абсурд да се случи в дискотека.

Добре де, и да не е точно първата среща как точно да стане?
    Или пък в конктретния случай - знаем се от училище и няма нужда да се опознаваме...
    Винаги бъди такъв какъвто си!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, че се "знаете", не изключва нуждата от опознаване.

Какъв ти е точно въпроса? Кога и как да целунеш момиче? Ами ще те разочаровам - няма правило, нито законово определени места. Трябва да създадеш необходимата атмосфера. Ако имаш нужният опит можеш да направиш това навсякъде - било то кафене, парк или на улицата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Chacho
    TheBeliever общо взето го каза. А защо трябва да седите един срещу друг в кафето?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

The Believer го каза. Иначе какво толкова има ако я заведеш на кафе?! Излизах с едно момче, което "много мразеше да ходи по кафета" иии с него все си ходехме в парка.. повярвай ми при минус 10 не е готино...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anonimen321 Виж мнението
    Добре де, и да не е точно първата среща как точно да стане?
    Или пък в конктретния случай - знаем се от училище и няма нужда да се опознаваме...
    О, има. Ако си решил да се пробваш с това момиче, ти трябва да знаеш доста повече за нея отколкото някви общи впечатления от училище.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Според мен е най-добре в парка,разходка сред природата,винаги можеш да кажеш нещо за околната среда ако наистина не знаеш какво да говориш,можете да седнете на пейка,а и в крайна сметка може момичето да не харесва задимената обстановка в някое кафене...

anonymous708973
    Guest
    М, разходката не ти дава възможността за по-интимен контакт, нито за следене на реакциите.
    И е брутално тъпо да изцепиш колко е хубава природата и минзухарчетата. От 100 км си личи колко си спекъл.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И е брутално тъпо да изцепиш колко е хубава природата и минзухарчетата. От 100 км си личи колко си спекъл.
    Особено в този сезон.

Ако забиеш някъде е по-добре да изтърсиш някой виц.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Слушайте Пантерка, тя знае!

Супер фен
    щото е евтиния, за това.
    жена се кани на ресторант. е, ако не си на 15 де.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    щото е евтиния, за това.
    То ако жената брои мухите и гледа тавана след като донесат сметката, втора среща може и да няма.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

У кафе се кани, щото сядате един ДО друг, обстановката е приятна, предразполагаща за по близък контакт. Дискотеки, купони и подобни... там стават типичните пиянски забивки за спорта. Опознаване там.. можеш да получиш, ама не точно духовно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    щото е евтиния, за това.
    И с какво е заслужила това?
    Само защото е жена? Айде моля ти се.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Ти честно ли? *facepalm*
    +1

пс - за малко да си счупя нУсЪ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    То ако жената брои мухите и гледа тавана след като донесат сметката, втора среща може и да няма.
    аа чекай, ти друго говориш.
    нищо де, аз не чета

Е не е ли прието, когато ти каниш ти да плащаш, когато те канят вече не знам.
    Като мъж е редно аз да платя, до сега само предишното ми гадже държеше да си делим сметката винаги, ама почти винаги аз давах колкото е, а нейните оставаха бакшиш - ето така просто се решава въпроса. За мен е тъпо там да смятаме нещо, не е нещо съществено кой плаща.

Жените обичат мъжете да харчат пари по тях, мъжете обичат да харчат парите си за жени. Няма мъж със самочувствие без пари и обратното.
    Последно редактирано от assd : 03-23-2012 на 16:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си