.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Голяма глава

Здравейте! Да споделя проблема си. Още от малък съм имал по-голяма глава от колкото би трябвало да съответства на слабото ми тяло, но досега не съм обръщал много внимание! И може би не че е толкова голяма, колкото някакси дълга! Ако трябва да ви опиша, мисля че е формата е нещо като на актьора Робърт Патинсън или по-скоро Пол Уесли, но на тях им стои добре! Много се комплексирам от това нещо, въпреки че рядко получавам коментари за това... Бих оценил всякакви положителни съвети!
    Последно редактирано от Bralor : 03-22-2012 на 17:26

Цитирай Първоначално написано от Bralor Виж мнението
    Здравейте! Да споделя проблема си. Още от малък съм имал по-голяма глава от колкото би трябвало да съответства на слабото ми тяло, но досега не съм обръщал много внимание! И може би не че е толкова голяма, колкото някакси дълга! Ако трябва да ви опиша, мисля че е формата е нещо като на актьора Робърт Патинсън или по-скоро Пол Уесли, но на тях им стои добре! Много се комплексирам от това нещо, въпреки че рядко получавам коментари за това... Бих оценил всякакви положителни съвети!
    Еми и аз съм така ама съм си добре

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Чувала съм, че хората с големи глави или чела, били умници. Иначе нищо не можем да направим, това си е череп все пак.

Мега фен Аватара на Chacho
    На колко години си? С времето се коригират пропорциите, в пубертета може да ти изглежда несъразмерно. Като израстнеш докрай и натрупаш килограми, ще стане окей.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами на 16 съм! Значи ако натрупам килограми ще е по-добре? Иии какво мислите за въпросните актьори, как стои при тях?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си