- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет плс дудес
Момчета 1 момиче ме харесва ко да праа много е якоко да ви кажа друго
![]()
Как я накара,бре..?
Аз от толко време се опитвам да си завъдя момиче,напълних се с приятелки...само ме френдзоунват![]()
Съветът ми е да си удариш гъзО о тавана с всички сили в знак на радост и благодарност към Висшите сили,след което да се постараеш да си изконсумираш късмета,колкото се може по-добре.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
А ти харесваш ли я?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наистина ли?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
давам по добро обяснение.Иам талант с базикането и с карането на хората да се смеят за тва ме харесва според мен ( е и тялото не е зле ако кажете нещо).тя не е първата която ме харесва и истарвах предната която беше също много яка.МОга да кажа всеки ден се виждаме,говорим си хилим се ко да праим :Д.Лошото само е тва че когато сам с момиче насаме ми е малко неловко колкото и тъпо да звучи ............. . КО да се праи не всеки може да се държи отпуснато..... .Тва е кратката инфо ако има нещо което не схващате кажете.И да харесвам я и то многомного грешки иам ма не ми се пише правилно ... ако схващате за ко говоря
![]()
Излизали ли сте двамата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
само двамата не.Но с фр-та да.Абе имаше 1 път ма беше за мн малко вр.Понеже чакахме да дойде 1 фр ...
Ми време е да пробвате.
Какво те кара да мислиш, че те харесва?
Иначе щом и двамата се харесвате къде е проблема? Покани я да излезете и задействай нещата.
как да и предложа да излезем кат постоянно има хора около мене и нея ??
И тез хора ще ти се скарат ли? Ще те набият ако я поканиш да излезе с теб?
Като толкова те е срам от хората звънни й по телефона.
ти си некъф трол
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ихаааа! Отивам да взема боза и водка, да правим Бейлиси-мейлиси,а-у, вие викайте комшиите и родата на БАНКЕТ!