Здравейте , хора!Такаа , знам , че повечето , които влизат тук са под 18 , но все имам някаква надежда , че ще се намери и някой по-пораснал ) Не , че казвам нещо лошо за по-малките , но въпроса е доста заплетен и ще се радвам , ако се включи някой , който е минал през такова нещо....та да мина към ситуацията - почти на 20 съм , досега не съм имала кой знае колко сериозна връзка , но напоследък (от 6 месеца насам) изпитвам много силно чувство към един мъж от интернет , той е на 28 , от друга държава е....много далеч от тук , в началото си говорихме чисто приятелски , аз го бях добавила случайно , даже нямах намерение да си говоря с него докато не се стигна до един момент , в който си говорехме по минимум 4-5 часа на ден , без да осъзная той се превърна в част от живота и мислите ми , започна да ми казва , че ме обича , да ме нарича любов моя , стоим в скайп с часове , когато си говорим не спирам да го гледам , чувствам се много влюбена , всеки ден си казваме , че се обичаме , нещата стигнаха дотам , че започнахме да правим виртуален секс , тук може би ще си помислите , че е само някакъв вид забавление....не е така , една вечер дори си оставихме камерите включени до възглавниците и легнахме да спим гледайки един към друг , събудихме се заедно....той ми каза , че през нощта се е будил и е стоял да ме гледа как спя...понякога се чувствам много , много странно , защото досега такова нещо не съм правила , не вярваХ в любовта и чувствата по интернет , но явно съм грешила...чувството , което изпитвам е наистина силно , на моменти дори съм се разплаквала , защото той ми липсва и е далеч от мен , каза ми , че може да дойде след 5-6месеца , а аз не знам дали ще мога да издържа на това. Говорили сме много на тази тема , той дори ми каза , че иска да се ожени за мен , да съм майка на децата му , много пъти е доказвал , че има чувства.....въпроса ми към вас е - мислите ли , че това , което чувствам е реално и има ли бъдеще в ''реалния живот'' , тъй като нещата в интернет и извън него са различни , мислите ли , че реалността ще убие чувствата и може ли те да се окажат просто една илюзия?от друга страна при мен като че ли липсва сексуалното привличане , да харесва ми да го гледам как се гърчи от удоволствие като свършва , но тялото му не е нещо , което ме впечатлява , говорим си за секс , той умее доста добре да ме възбужда , винаги намира правилните думи , и не само в сексуално отношение....той е човекът , който ме разбира най-добре от всички , понякога дори и от собствената ми майка , долавя всяка една моя емоция , аз имам един единствен страх - какво ще стане като се видим?Ами ако всичко е съвсем различно?Той планира сватба , живот заедно с мен...това са много сериозни неща , ако цялата магия изчезне и дори не искам да си легна с него?досега сме си говорили , че първото нещо , което ще правим като се видим е любов...да , той използва тази дума вместо секс , е не всеки път де , понякога ми говори доста мръснишки , което ме подлудява...все пак и аз съм същата ;d допълваме се и като характери....таа ваш ред е....няма да ви отегчавам повече Мерси на тези , които са го прочели
Последно редактирано от essential919 : 03-21-2012 на 21:55