- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер объркан .. ;х
Значии всичко започна преди 2 дена. Запознах се с момичето и супер много я харесах тя е изключително сладка и красива.. <3 Даже мисля че съм влюбен в нея колкото и невъзможно да ви звучи вчера не ми се ядеше нищо днес също .. супер много ми завъртя главатаа напраоо незнам само тя ми е в ума , само за нея мисля имам супер страно усещанее просто незнамм .. ! Но проблемът е че тя харесва един мой много добър приятел или поне така ми казаха .. Но аз си набивам някакви филми че ме харесва или найстина е така ;( Проблемът е че тя се държи много мило със всички но аз сякаш усещам че има нещо .. Офф незнам супер съм объркан незнам какво да правяя .. направоо ;хх Ако не ме харесва ще се побъркам направоо аз съм супер ВЛЮБЕН В НЕЯ и незнам направо какво да правя може да ви се струва страно .. се пак това са 2 дена но аз си знамм ;хх Направо съм луд по нея и незнам какво да правя .. :х Чудя се тя дали поне малко ме харесваа.. ;х Моля вии дайте някои съвет досега така не ми е било никога просто съм БОЛЕН .. ОТ ЛЮБОВ .. ;х исках да споделя хайде мерси предварителноо ..![]()