- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ass to mouth
Да
Не
Страстта угасва! Следва навик!
Омразно силен! Много сив!
Побутваме се като крави
и няма прав и няма крив.
Еднакво е, когато лягаш,
когато ставаш- все едно.
На нещо ново се надяваш,
ама не знаеш на какво.
А с тлеенето се привиква,
защото в него няма нерв.
В живота на градинска тиква,
не трябва мозъчен резерв.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Правя го и не го намирам за гнусно.Дори по време на самия анален сме спирали да правя свирки и после пак продължаваме.Изключвам случаите с презерватив - тогава си го довършваме по-същество.
Малко не ми харесва идеята да пробвам, но знам ли след време как ще мисля, може да ми се прииска..
Тц, и не смятам че не е нормално , че не искам , не се чувствам задръстена или ограничена, лол.
Едит: Пък сигурно не е гнусно и чак толкова неприятно, но фетишизма ми е далеч от аналните приключения.
Последно редактирано от NomNomNom : 12-24-2014 на 09:58
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Правила съм го и не го намирам за гнусно.Моя, бившия се кефеше много.
Правила съм го, но не ми допадна особено.. по-скоро е до нагласата. Самата мисъл за това което правех ме караше да се чувствам некомфортно. Мислех, че ще е гадно и ми беше гадно. 80% от приятелките ми го мислят за готино и им е готино... Не знам.![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ТаквиЗ неща ако някой тръгне да ме насилва да ги правя, или пък да ми говори как 'Ако ме обичаш ще го направиш.', така ще го изрежа, че няма на къде. Хич не ми дреме дали ме прави задръстена, няма как да правя неща, които са ми неприятни за кефа на друг, който и да е.
Преди бая време с едно момченце си говорехме сексуални работи (някои ги правехме) и изрично му казах, че аз орални работи на някой, който не ми е никакъв не правя и не искам да ми правят. На него явно не му хареса идеята и бяхме до там. Дреме ми. So..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Такъв е живота какво да се прави...А по темата-едно от най-перверзните и възбуждащи неща![]()
99% от живота ни е психическа нагласа - ако мислиш позитивно това се случва но ако очакваш да те удари кола - то това ще се случи !!! И при секса е същото - да не говорим конкретно за Аналния - тя се стиска защото "ще я боли " а от там - БОЛИотпусне ли се - само викове и цигари след това
п.п гласувах с Да защото е готино .... особено в неангажираща връзка където не се целуваме :Д :Д иначе ако има хигиена си мисля че не е проблеми също би доставило удоволствие !
Последно редактирано от nansi_2005 : 01-13-2015 на 01:14
аз съм го правил, и най-шокиращото е, че мацката си го направи по свое желание и без изобщо да се замисля.
Бяхме много разгорещени, и си го извадих от задника и, за да ударя две-три чекии, понеже ми беше малко омекнал. Онази просто каза "дай да ти помогна" и си го пое с устичка. Направо си свърших от кеф.
Ако има добра комуникация и хигиена между партньорите, не виждам проблем.