- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с приятели !!! Помощ !
Значи, 7 клас съм и повечето от випуска са ми приятели .Но наскоро възникна един проблеммм ...
Няколко (5-6) човека от компанията ми започнаха да се базикат с мен по всевъзможни начини . Каквото и да кажа го обръщат на шега . И все се опитват да ме прецакват . Един от тях ми е френд още от детската, вчера излезе с една мацка и като го попитах какво стана, каза че не било моя работа, докато аз споделям всичко с него, а това се случва за първи път . Друг пък обича да ме дразни и т.н. иначе се разбираме . Кажете моля ви какво да направя !!! Отчаян съм !!!
По принцип сме много добри приятели, но те общуват повече помежду си . Нямаме други конфликти, а това е от началото на 2 срок . Плс хелп !!!!!
Иначе се разбирате а? Ми щом се разбирате къде е проблема я се ориентирай малко и тогава пиши теми избери си едно от двете или се разбирате или не не може и двете едновременно тцтццтццц
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
От малкото опит, който имам знам, че в такива моменти е най-добре да му кажеш всичко, което мислиш.. Ако се наложи, дори да се развикаш, но е по-добре всичко да ви е изяснено, отколкото да интриганствате и да се оплитате мислено....![]()
Предполагам,че се държат така за малко т.е. и мойте приятели и съученици се случва честичко да прекаляват!!! Това винаги става...не им се връзвай толкова,а,ако това продължи дълго време намери си друга тайфа!
Ами както каза пича над мен щом се разбирате какъв е проблема? Аз лично също имам подобен проблем с един от класа, ама изобщо не се занимавам, щото е бахти тъпото парче. Изчакай един мах два дена и , ако НЯМА промяна говори с тях или просто ограничи общуването си с тези твои така наречени приятели и си намери нови![]()