.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    София е прекрасна! Хората са виновни (в това число и селяните).

за окръг България.

Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
    Иначе аз не се правя на някакъв сноб като автора на темата и не мразя градския транспорт. И не ми е под нивото да го използвам. Иначе наистина има раздранкани превозни средства, обаче има и нови - автобуси мерцедес, мановете и те май са нови, и едни нови тролеи Шкода Соларис, но не ме кефят, защото са много тесни и се претъпкват бързо. За София си трябват дълги. Метрото е бързо, но по български хората като се возиш в него се зяпат един друг, а не е като в лондонското където всеки или си чете нещо (вестник, списание, книга, gsm) или си гледа нянакъде. Ама то е в кръвта на всички народи от Балканите да зяпат невъзпитано околните в превозните средства, и в родния Доб. В Англия и в частност Лондон не е така.
    Къде съм казал, че мразя градския транспорт и не го използвам... живея във Варна, нямам кола и когато ми се наложи използвам все градски транспорт като линията която най-често използвам се движат предимно 30 годишни икаруси, което се надявам да се промени до една година като приемат плана за интегриран градски транспорт и купят нови автобуси
    Казах, че трамваите са отвратителни и разбити, дрънчат, скърцат... Един колега ми звънна докато бях в трамвая, е аз не успях да разбера какво ми говори, той ме пита какво е това дрънчене...
    Както споменах и в първия пост за некадърността на българските изпълнители на обществени проекти, на изцяло преасфалтиран булевард, релсите на трамвая стърчат с няколко см. над асфалта и когато на кръстовище минават колите им се ебава мамата на окачването...

Не мога да повярвам, че има и варненци, които искат във Варна да се изгради трамвайна линия... :O
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението

Не мога да повярвам, че има и варненци, които искат във Варна да се изгради трамвайна линия... :O
    Идеята не е никак лоша, ако се изпълни както трябва. В София просто доста улици са занемарени, а доста мотриси са прекалено стари. Ако има хубави трасета (включително такива отделени от останалия трафик), това би бил бърз и чист транспорт.

Да идеята не е лоша, но в България няма да бъде добре направена за жалост...
    Проблема е, че улиците са тесни и вече няма на къде да ги разширяват и ако направят трамвай, то той ще е същата боза като в София (в средата на улиците) и хората вместо да слязат на спирката трябва да слизат на улицата... :/

Затова във Варна ако се ще се прави алтернативен транспорт, според мен вариантите са метро или монорелса...
    Като предпочитам монорелса...

Мишинка
    BrainDamage

София...

Мишинка
    BrainDamage

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Всеки с мнението си. На мене София ми харесва много, като изключим скорошните ремонти дето правят по Витошка.

По принцип съм безпартиен, но няма как да не спомена, че при управлението на НДСВ всички градове бяха по-хубави и чисти от сега, в това число София и Варна.
    Но народ, който гласува за БСП и ГЕРБ няма право да се оплаква и това заслужава.
    А Витошка е крайно време да я направят пешеходна с плочки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си