- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Впечатленията ми от София...
София е прекрасна! Хората са виновни (в това число и селяните).
Къде съм казал, че мразя градския транспорт и не го използвам... живея във Варна, нямам кола и когато ми се наложи използвам все градски транспорт като линията която най-често използвам се движат предимно 30 годишни икаруси, което се надявам да се промени до една година като приемат плана за интегриран градски транспорт и купят нови автобуси
Казах, че трамваите са отвратителни и разбити, дрънчат, скърцат... Един колега ми звънна докато бях в трамвая, е аз не успях да разбера какво ми говори, той ме пита какво е това дрънчене...
Както споменах и в първия пост за некадърността на българските изпълнители на обществени проекти, на изцяло преасфалтиран булевард, релсите на трамвая стърчат с няколко см. над асфалта и когато на кръстовище минават колите им се ебава мамата на окачването...
Не мога да повярвам, че има и варненци, които искат във Варна да се изгради трамвайна линия... :O
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Да идеята не е лоша, но в България няма да бъде добре направена за жалост...
Проблема е, че улиците са тесни и вече няма на къде да ги разширяват и ако направят трамвай, то той ще е същата боза като в София (в средата на улиците) и хората вместо да слязат на спирката трябва да слизат на улицата... :/
Затова във Варна ако се ще се прави алтернативен транспорт, според мен вариантите са метро или монорелса...
Като предпочитам монорелса...![]()
Мишинка
BrainDamage
София...
![]()
Мишинка
BrainDamage
Всеки с мнението си. На мене София ми харесва много, като изключим скорошните ремонти дето правят по Витошка.
По принцип съм безпартиен, но няма как да не спомена, че при управлението на НДСВ всички градове бяха по-хубави и чисти от сега, в това число София и Варна.
Но народ, който гласува за БСП и ГЕРБ няма право да се оплаква и това заслужава.
А Витошка е крайно време да я направят пешеходна с плочки.