Едно момиче вчера е казало , че иска да ме пребие , питах я защо не казва и тръгна към мене , но се измъкнах . Сигурно в най-близко време ще ме опердаши , а много ми се иска да я надвия . Така де , тя си го заслужава защото иска да ми причини болка без да съм и сторила нищо ! Искам да и покажа , че така не става . Как да я надвия или поне да се защитя защото аз не мога да се бия вообще .. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!
Определено трябва твоите приятели да те подкрепят по някакъв начин,защото иначе според мен нямаш голям шанс! =] ... незнам как точно това момиче е решило да е хмх ... напердаши,но все някога ще стане нещо и вие ще трябва ...е силно казано,НО да се биете! Освен,ако момичето не разбере,че това са глупости.Ако път те е много страх и вече даже започваш да стоиш на щрек заради нея тогава се оплачи на родители,даскали НЯКОГО!
А пък може и сериозно да се поинтересуваш с какво си я наранила!Ако действително е нещо сериозно няколко мили думи може и да я успокоят и току виж..станете приятели!Но,ако ли пък не ...незнам
Ами най-добре говори с вашите , а те следователно ще решат какво да правят. Не прибързвай да говориш с класната си, защото така ще те помисли за още по-слаба. Както казах най-добре говори с вашите те ще ти дадат най-компетентното мнение : )