- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Такива обувки в Русе
Здравейте. Много искам да си намеря такива обувки http://www.obuvki-bg.com/imagesmodel/106435DSC00327.JPG
Чудех се дали някои от Русе може да ми каже къде мога да намеря такива или подобни?![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Виждам, че са от сайта obuvki-bg.com
Можеш да си ги поръчаш направо от там, ако не ги намериш в някой магазин.
ако имате - https://tendenzstore.com/index.php?m...3o93uqi0hqgp59 , иначе както каза because^you ^live може и от нета да си ги поръчаш - от http://www.obuvki-bg.com/
mejdu drugoto-neveroqtni sa :XX kolkoto do magazina-proveri v paolo botticelli ili deichmann
Не мисля че в Русе има tendenz. В paolo botticelli по принцип сега има промоция, но качеството им е "убиец"... По-добре виж в
Deichmann по-добро качество и почти винаги по-голям избор...
I'm beautiful in my way....
тези обувки са брутално яки ^^,а по-принцип не харесвам платформи.Разходи се по центъра все в някой магазин ще има такива)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Днес видях точно в Русе едно момиче с подобни. 100% има.. разходи се по центъра..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Супер много искам да си взема такива, но 14см? Не е ли много. :[
Иска ми се да намеря такива до 12см ама май няма такъв вариант...
От Tendenz по-добре не си купувайцените им са като на що-годе качествени обувки, качеството им е като на "обувки и чанти на най-ниски цени" , където може да намериш за 10 лв джиджани обувки, ако не гледаш да са особено качествени
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
musS , сандали?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз имам едни страхотни токове от там, всичко е перфе!
На мен там ми се вижда малко скъпичко.![]()
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Като за качеството, което предлагат, е ужасно скъпо.За мен обувките са нещо повече от просто средство да не ти се цапат краката и всяко едно ходене в Tendenz е един малък кошмар. При вас очевидно не е така, например, sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си.
Обувките за мен са на няколко нива по качество - долу са Tendenz, Pilini, Carlo Paoli и "обувки и чанти на най-ниски цени" , като при последните цените поне отговарят на качеството, малко по-хубави са Paolo Botticelli , но напоследък май са ги развалили ;/ Те са на цените на другите Tendenz, Pilini, Carlo Paoli, но не и на долното им качество. И вече хубавите обувки на хубавите цени - за пример мога да дам Sara Pen. От евтините магазини можеш да си купиш сандалки и да не ти правят никакви проблеми, но никога НИКОГА не рискувай с ботуши и боти - тези обувки трябва да са качествени , все пак дъжд ще ги мокри понякога. Бях си взела едни невероятно сладки ботушки на Pilini още когато откриха магазина и не знаех за какво става на въпрос, след месец сърцето ме заболяваше като ги погледна. В Русе нямате ли нещо като "улица на обувките" ? С малко по-нормални магазини, които нямат италиански имена и фешънски моделчета, но са по-качествени и на по-нормални цени ? Там би трябвало да има подобен модел, не е нещо кой знае колко трудно за откриване
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам, не съм ходила в РусеНо съм анти-Tendenz.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more