.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Такива обувки в Русе

Здравейте. Много искам да си намеря такива обувки http://www.obuvki-bg.com/imagesmodel/106435DSC00327.JPG
    Чудех се дали някои от Русе може да ми каже къде мога да намеря такива или подобни?
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Супер фен Аватара на musS
    в русе имате ли tendenz ?

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    в русе имате ли tendenz ?
    Май да, не съм сигурна.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от brokeback Виж мнението
    Май да, не съм сигурна.
    Имаме го този магазин. В Роял сити център, на 2рия етаж.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Виждам, че са от сайта obuvki-bg.com
    Можеш да си ги поръчаш направо от там, ако не ги намериш в някой магазин.

ако имате - https://tendenzstore.com/index.php?m...3o93uqi0hqgp59 , иначе както каза because^you ^live може и от нета да си ги поръчаш - от http://www.obuvki-bg.com/

mejdu drugoto-neveroqtni sa :XX kolkoto do magazina-proveri v paolo botticelli ili deichmann

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Не мисля че в Русе има tendenz. В paolo botticelli по принцип сега има промоция, но качеството им е "убиец"... По-добре виж в
    Deichmann по-добро качество и почти винаги по-голям избор...
    I'm beautiful in my way....

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    тези обувки са брутално яки ^^,а по-принцип не харесвам платформи.Разходи се по центъра все в някой магазин ще има такива )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Днес видях точно в Русе едно момиче с подобни. 100% има.. разходи се по центъра..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    Супер много искам да си взема такива, но 14см? Не е ли много. :[
    Иска ми се да намеря такива до 12см ама май няма такъв вариант...

От Tendenz по-добре не си купувай цените им са като на що-годе качествени обувки, качеството им е като на "обувки и чанти на най-ниски цени" , където може да намериш за 10 лв джиджани обувки, ако не гледаш да са особено качествени
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

имам 2 чифта обувки от tendenz и не са мръднали

musS , сандали?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    musS , сандали?
    еми имах едни сандали иначе имам и едни черни боти оттам, които са доста здрави..

И аз имам едни страхотни токове от там, всичко е перфе!

На мен там ми се вижда малко скъпичко.
    Destiny.

Като за качеството, което предлагат, е ужасно скъпо. За мен обувките са нещо повече от просто средство да не ти се цапат краката и всяко едно ходене в Tendenz е един малък кошмар. При вас очевидно не е така, например, sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си. Обувките за мен са на няколко нива по качество - долу са Tendenz, Pilini, Carlo Paoli и "обувки и чанти на най-ниски цени" , като при последните цените поне отговарят на качеството, малко по-хубави са Paolo Botticelli , но напоследък май са ги развалили ;/ Те са на цените на другите Tendenz, Pilini, Carlo Paoli, но не и на долното им качество. И вече хубавите обувки на хубавите цени - за пример мога да дам Sara Pen. От евтините магазини можеш да си купиш сандалки и да не ти правят никакви проблеми, но никога НИКОГА не рискувай с ботуши и боти - тези обувки трябва да са качествени , все пак дъжд ще ги мокри понякога. Бях си взела едни невероятно сладки ботушки на Pilini още когато откриха магазина и не знаех за какво става на въпрос, след месец сърцето ме заболяваше като ги погледна. В Русе нямате ли нещо като "улица на обувките" ? С малко по-нормални магазини, които нямат италиански имена и фешънски моделчета, но са по-качествени и на по-нормални цени ? Там би трябвало да има подобен модел, не е нещо кой знае колко трудно за откриване
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Като за качеството, което предлагат, е ужасно скъпо. За мен обувките са нещо повече от просто средство да не ти се цапат краката и всяко едно ходене в Tendenz е един малък кошмар. При вас очевидно не е така, например, sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си. Обувките за мен са на няколко нива по качество - долу са Tendenz, Pilini, Carlo Paoli и "обувки и чанти на най-ниски цени" , като при последните цените поне отговарят на качеството, малко по-хубави са Paolo Botticelli , но напоследък май са ги развалили ;/ Те са на цените на другите Tendenz, Pilini, Carlo Paoli, но не и на долното им качество. И вече хубавите обувки на хубавите цени - за пример мога да дам Sara Pen. От евтините магазини можеш да си купиш сандалки и да не ти правят никакви проблеми, но никога НИКОГА не рискувай с ботуши и боти - тези обувки трябва да са качествени , все пак дъжд ще ги мокри понякога. Бях си взела едни невероятно сладки ботушки на Pilini още когато откриха магазина и не знаех за какво става на въпрос, след месец сърцето ме заболяваше като ги погледна. В Русе нямате ли нещо като "улица на обувките" ? С малко по-нормални магазини, които нямат италиански имена и фешънски моделчета, но са по-качествени и на по-нормални цени ? Там би трябвало да има подобен модел, не е нещо кой знае колко трудно за откриване
    Ами освен по центъра, другаде незнам.
    Destiny.

sixtenfix , "токове" е единствената по-отвратителна дума от "токчета", с която можеш да наречеш обувките си.
    хаххаха
    та brokeback, аз не съм много наясно,но нямате ли мол там? или можеш да провериш някой търговски център .. (:

Цитирай Първоначално написано от sixtenfix Виж мнението
    хаххаха
    та brokeback, аз не съм много наясно,но нямате ли мол там? или можеш да провериш някой търговски център .. (:
    Имаме 2 мола, но са почти празни, няма почти никакъв избор на магазини.
    Destiny.

Не знам, не съм ходила в Русе Но съм анти-Tendenz.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове