.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Има ли смисъл изобщо да пиша..... Така много сте големи в интернет...... На живо освен да ми налапате големия кур съм на 100% сигурен, че за друго просто никъв шанс няма да имате Лайнари малки

downloadвирус.. Лелее само като ти гледам грозната муцуна и ме избива na смях.. Тва ако си ти а най вероятно ако не си си още по жалък.... Е просто адски смешно да ми говориш в случая "пишеш" по тоя начин.... Просто наистина смешно !!! Тва в реалния свят просто незнам как ще се случи........... Егати мишката грозна на 2-рата минута бих ти отрязал главата......

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Има ли смисъл изобщо да пиша..... Така много сте големи в интернет...... На живо освен да ми налапате големия кур съм на 100% сигурен, че за друго просто никъв шанс няма да имате Лайнари малки

downloadвирус.. Лелее само като ти гледам грозната муцуна и ме избива na смях.. Тва ако си ти а най вероятно ако не си си още по жалък.... Е просто адски смешно да ми говориш в случая "пишеш" по тоя начин.... Просто наистина смешно !!! Тва в реалния свят просто незнам как ще се случи........... Егати мишката грозна на 2-рата минута бих ти отрязал главата......
    Израстни още някоя друга година психически и пак ела..
    До тогава е добре да се образоваш и да не дрънкаш глупости за канибалстване и самоизяждане на мускули и дрън дрън..
    Broscience..Добре е да се запознаеш с процесите на тялото и да четеш изследванията,а не глупостите дето пишат пишлеметата из форумите..За 7-8 часа нищо няма да стане.Да не говорим за if(което ти вероятно не знаеш какво е даже)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си