.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Той е тъп, прост, безработен и на 30+ живее на квартира с Чандлър. Какво ни говори това? Че не е до репликата, а до външният му вид.
    Бе не е до външният вид, 'щото са се пробвали да ме заговарят разни привлекателни на пръв поглед младежи тип Джоуи, 'ма като го изстрелят тва тъпото "Как си" и ми идва да си заровя главата в пясъка, подобно на щраус. Другото ми много, много любимо е "Какво (си) правиш".

Banned Голям фен
    На въпроса "как си" отговарям спрямо това как се чувствам в даденият момент когато са ме питали ПУУУУУУУ

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Незнам Виж мнението
    Извинявай, но нямаше как да не допълня ситуацията: "... момичето се усмихва и в този момент: Да, Пешо, и аз бях в баничарницата и лелята на Иван, онази с голямата брадавица, също се опита да ме заговори..."
    С този анекдот имам предвид, че не е най-добрия вариант да трансформираш и изкривяваш твърде много нещата (не знам, може и да греша*).

*Кой ли наистина знае?
    **Съжалявам, но ми стана твърде смешно...
    ***БожиятАгнец е прав за всичко тука.
    По тая логика не е добър вариант и жените да се гримират - нека си разчитат на каквото имат, пък, ако станат нещата станат - станат.
    Не ти ли става ясно, че авторът явно или води скучен живот (толкова, че не знае как да отговори на елементарен въпрос за себе си) или има проблеми в общуването? Аз не съм тази, която да му каже дали да променя първото или да му обяснявам как да промени второто, но определено това, което му казвам е добър старт.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Бе не е до външният вид, 'щото са се пробвали да ме заговарят разни привлекателни на пръв поглед младежи тип Джоуи, 'ма като го изстрелят тва тъпото "Как си" и ми идва да си заровя главата в пясъка, подобно на щраус. Другото ми много, много любимо е "Какво (си) правиш".
    При американките/американците номерът минава, ние (не само българите) сме съвсем друга ракия.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    При американките/американците номерът минава, ние (не само българите) сме съвсем друга ракия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си