.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

не му показвай че го харесваш ( показвай му но не прекалено много защото тогава момчетат мислят, че могат да те имат лесно и не ти обръщат внимание) ии най важното бъди естествена успех мила...

Цитирай Първоначално написано от sisi979 Виж мнението
    не му показвай че го харесваш ( показвай му но не прекалено много защото тогава момчетат мислят, че могат да те имат лесно и не ти обръщат внимание) ии най важното бъди естествена успех мила...
    За съжаление компанията се разпадна и не се виждаме, а той ме бута при едно друго момче, което аз не харесвам.... а онова момче за съжаление има надежди с мен...

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от forever young 99 Виж мнението
    За съжаление компанията се разпадна и не се виждаме, а той ме бута при едно друго момче, което аз не харесвам.... а онова момче за съжаление има надежди с мен...
    Чакай малко, нали не ти обръщал внимание??

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    да нали не ти обръщал внимание ? покани го може да има някакви чувства към теб и ако това момче ( към което те бута да се запознаете ) му е приятел и те харесва може просто да предпочита да се жертва и приятеля му да е с момичето което харесва както казах покани го на кино например

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Ами говорехме си теми от купони даскало и т.н но не и аз нещо м/у нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си