.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да му кажа, че го харесвам ?

Здравейте.. Аз съм на 15 и харесвам едно момче, но незнам как да му го кажа.. Движим се в една компания и сме в един клас. Понякога се държи така сякаш наистина ме харесва, а друг път си мисля, че съм му напълно безразлична.. Попринцип е много мил и винаги, ако забележи, че някой се чувства зле, говори с него и му помага.. Но така се държи с всички, не само с мен. Охх, просто не мога да разбера нищо.. ! Не искам да му кажа по скайп за чувствата си, защото поне аз мисля, че това е невероятно тъпо и някак си незряло.. (всмисъл, може да си помисли, че се базикам или нещо подобно) Просто смятам, че най добрия начин е да му кажа лично.. Но много ме е страх от отговора .. А и незнам как да подхвана темата, и какво точно да му кажа.. Страх ме е да не го загубя и като приятел .. !! ;с Neutral А страшно много се нуждая от някого до себе си, на когото да мога да разчитаам и да знам, че ме обича .. Вярно, че имам наистина много добри приятели, които са готови на всичко за мен, както и аз, но това си е различно .. ! ;ss ;] ;pp

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Как да му го кажеш - с думи Покажи му ,че го харесваш и не ти е безразличен ,щом имате допирни точки и сте в 1 клас 1 компания нещата стават по -лесни . Обръщай му повечко внимание,говорете си ,интересувай се ,разказвай Виж как ще реагира и сама ше разбереш отговора.И да му го кажеш направо без увъртания ,но моля те не в скайп много е тъпо ,на живо и каквото и да отговори не се страхувай няма от какво.Нито е последния ,нито единствения на тая планета
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен
    Град
    Earth...
    Fakeebooker

Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Покажи му ,че го харесваш и не ти е безразличен
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София
    Покажи му го.
    Бъди по-често с него.
    Върти се около него.
    В един момент ще се досети.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не е нужно да му го казваш. Подкрепям меннието на Вампирката - трябва да му го покажеш - покани го на кафе или на разходка. Някъде, където ще бъдете само двамата , флиртувай с него. Той ще разбере. На 15 вече не е детската градина - " харесвам те, искаш ли да си ми гадже". Звучи дори смешно, да му кажеш така. Първо трябва да му завъртиш главата, а след това да си го признавате
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Като сте в една компания е по-лесно .. закачай се с него .. върти се около него и му покажи,че го харесваш.Това се иска от теб .. ако и той те харесва ще предприяме нещо по-нататък ..
    Успех :P

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Покажи му го.
    Бъди по-често с него.
    Върти се около него.
    В един момент ще се досети.
    Точно!Но НЕ ставай досадна!
    Big or small, lies are lies!

метни му се на врата и му кажи 'сакам да те любам, пиле'

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    метни му се на врата и му кажи 'сакам да те любам, пиле'

Тряя да го пробвам т'ва.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ако те намира за добра приятелка, покажи му, че можеш да си много повече от това. Прави му намеци, но не го притискай, защото ако не изпитва същото към теб, може да се изплаши...Може някой път да го попиташ, дали харесва някого или нещо такова...

Явно обича да помага на хората. Започни да говориш с него по-често както и да излизате заедно без компанията, в която сте.

Първо - не изведнъж.
    Второ - права си, не по скайп, много е тъпо.
    Примерно, може да го поканиш някъде да правите нещо само двамата. На втория третия път ще разбере, че изпитваш нещо към него и постепенно му намеквай, че е "много готин"(нещо от сорта) и му показвай че го харесваш повече отколкото обикновен приятел.

Сякаш БУКВАЛНО аз съм го писала,в АБСОЛЮТНО същата ситуация съм :O :Х И аз не мога да те посъветвам кой знае какво ,защото и аз самата много се страхувам от отговора,но карай бавно, говори с него за неща,които ви свързват,опознай го и му позволи и той да те опознае. Не си позволявай да правиш странни неща около него,може да се стресне /не го казвам ,за да те обидя или нещо такова,просто аз така се старая да правя/ -имам предвид, да избухваш изведнъж в смях,да крещиш, въобще да правиш разни откачени неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си