.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Летен езиков курс

Здравейте (: не знам дали вие сте чували, но на мен скоро ми каза една приятелка, че миналото лято е ходила на езиков курс в Малта и каза, че била много доволна, то не са учили толкова, колкото са се разкарвали и са се пекли на плажа, каза ми сайта от които е взела номера, но този сайт е някакъв стар вече и нищо не мога да намеря. Та въпроса ми е дали някой е ходил, ако да доволен ли е и знаете ли някои сайт в които мога да прочета малко повече...
    Много благодаря !!! ^_^
    Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]

Мега фен Аватара на Colouring
    Курсове много,стига да имаш пари.Кажи първо към коя страна си се насочил/а и до колко пари търсиш,пък после питай за сайтове.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Уу, с една приятелка бяхме хвърлили око точно на този езиков курс в Малта, от Интеграл. Можеш ли да кажеш нещо повече по въпроса?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Знам, че има до много различни острови и страни, на мен лично много ми допадна Малта като идея няма значение на кой остров. Казаха ми за Ст. Джулианс и видях офертите но е само за седмица, иначе за парите знам, че са много но поне си заслужава. =]
    Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си