- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас разбирането за мъжественост близко ли е до простотията?
Според мен, истинският мъж, какъвто е в съзнанието ни днес, е простак, а интелигентният - педерас.
Просто простакът често има част от качествата и подходът на един истински Алфа мъж. Алфа мъжът не е простак и качествата му, подходът и държанието му са много по-смислени и различни от тези на простака. Просто, като не сме виждали Алфа си мислим, че това е простакът, селянинът.Особено пък в женските гени ни е заложено от както сме на този свят да си намерим Алфа, гените ни подтикват, а когато един простак е най-близкото до Алфа, което можем да усетим така става...За жалост.И то подсъзнателно. Един интелигентен мъж би си усъвършенствал качествата и подходът, би бил истински мъж. Мъж, който не иска да е мъж, мъж ли е? Не. Затова е нормално да се счита за педераст. Не, защото не се бие по дискотеките, не пърди или не гледа мача, докато жена му му сипва ракия или защото е интелигентен, а защото не си е усъвършенствал мъжките качества (във всеки смисъл), нито подходът (особено пък към жените), нито мирогледът към светът, нито личностно се развива и т.н...Затова и мацките не му връзват.
В моето съзнание един истински мъж, Алфа-та, не е простак, даже точно обратното. Просто много се сбърка и светът, и разбиранията, и мъжете, и жените...
Пък и за какви истински мъже и Алфи си говорим, като няма истински жени? Като няма женственост няма да има и мъжественост.
Последно редактирано от БожиятАгнец : 03-22-2012 на 10:35
Т'ва с педераса ти си го измислил, аз просто го използвах, за да ми схванеш мисълта.
Като не си Алфа си...Бета.![]()
Айде избери си и пак ще си говорим.
Алфата и простака са две коренно различни понятия. Простакът не може да стъпи и на малкият пръст на Алфата. Алфата е мъж, истински мъж, и личност, а простакът е комплексирано момченце без обща култура и възпитание.
А аз се чудех що Сашка93 наляво-надясно се хвали с Алфата. Явно иска да привлича само такива мъжкари.![]()
Welcome to the Jungle...
RagioLе, не, че нещо, нo не беше ли около девети клас?![]()
Мъжествеността вдъхва респект. Простотията прави точно обратното.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
А какво си ако с приятели се държиш като тъпак просто да е весело нали лигавиш се а като си с момиче ..на среща примерно се държил интелигентно? Смисъл аз с момичета не се държа като с приятелите си като правя само малки изключения ?
Със това имах предвид :
„Аз съм Алфа и Омега, начало и край, първият и последният” (Откр. 22:13).![]()
Па да, простаците са "истинските мъже", а останалите - пийраси![]()
Аз съм Гама, и пак еба повече от вас. дгд
Temet Nosce
벨야카