- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Съгласни ли сте да плащате лечението от рак на пушачите?
Искрено провокативните ти теми ти акумулират ползи единствено у ТОЙТА глава.
Щом се плаща за лечението на хора от "гетата"; щом се плаща за хора, които са карали с 200км/ч и са се блъснали; щом се дават пари за сърдечните проблеми на тъпчещите се с чипсове и милинки хора, не виждам защо пушачите да бъдат дискриминирани.
Обществото е устроено на принципа, че щом човек има нужда от лечение, то трябва да му бъде предоставено. Крайните изказвания са показателни за морала и мисленето на дадения индивид.
Ае.
Respect my authoritah
Абсолютно всички причини да започнеш да пушиш и да продължиш да го правиш са тъпи, да. Но да не искам здравната каса да покрива лечението на рак би означавало, че смятам, че тези хора заслужават да умрат от страшна болест в ужасни мъки. Какво би говорило това за мен като цивилизовано, мислещо, морално човешко същество? Ами близките на болните хора? Ами ако и аз се разболея?
Здравето на всеки един индивид от нацията трябва да бъде грижа на държавата, а държавата сме всички ние. Здравите плащат за лечението на болните. Такъв е реда.
^ Съгласен съм. Но се чувствам доста обран така, от 50 процента от българите, на които не им пука за собственото им здраве и само за пари реват.
Той трябва да слуша, не може такава анархия![]()
Патрокъл а.к.а Наси няма дупе, за да го е*ат :sun:
Подготви го психически преди това кажи му какво е чувството да те овладее мощен черен гоуем чеп ;д
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
^ Този няма да е гоуем, щото са гоуемни само на тия от ПерникТози ще е нещо невиждано досега!
![]()
D1esel е поредния глупак, който вярва на госпожа бойка борисова, която каза, че обикновените българи плащали на пушачите болни от рак лечението. То по тая логика ние пък плащаме на катастрофиралите, на ранените при трудова злополука, на болните от болести свързани с личната хигиена, на болните от спин и така нататък. Поредната тъпа манипулация на госпожа бойка борисова и господин Цецко Цачев, на която за съжаление има необразовани хора, които се връзват и не знаят, че не те плащат, а държавата плаща за подобно лечение, както е навсякъде по света, и никой не прави политика или не извлича дивиденти от такива лечения както госпожа бойка борисова.
Колега, вземи спри с тая евтина политическа пропагадна във всяка тема, че някой от екипа няма да му издържат нервите и ще те прави по живо, по здраво.![]()
Welcome to the Jungle...
^ Ааа не! Ако бях написал нещо крайно против гейовете, тогава всички щяха да ме подкрепят, нали?
По твоята логика, след като в конституцията пише, че всеки има право на брак и деца, тогава защо сме изолирали хомосексуалистите, които нямат право да сключват брак помежду си или да осиновяват деца? Защо пък да не изолирам пушачите от шофьорите, които карат с 200 и онези, които пият и ядат чипсове?
Последно редактирано от D1esel : 03-31-2012 на 09:47
Обществото ни не е достатъчно либерално, че да допусне отглеждането на деца в обстановка на содомия.
Аз съм съгласен със сега действащото законодателство, макар че отглеждането на дете от мъж и жена не гарантира правилното му развитие.
Respect my authoritah
^ По същата логика и аз казвам: "обществото ни не достатъчно либерлано, за да плаща за лечението на хора, които сами не се грижат за здравето си, бедни сме. ТОЧКА
Последно редактирано от D1esel : 03-31-2012 на 12:00
Поне да плащаха или лекуваха, за да спорите.Наливат се пари, които разни доверени фирми да могат да приберат.
кОр за цигарите е. Както би се изразил един съфорумник - "Тва са Османски изделия"![]()