.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Смяна на панел.. възможно ли е ?

Имам цифров фотоапарат но от стоенето а и родителите ми го ползваха и е целият надран по крайщата. Той е много красив, червен цвят и много грозно силичи сивото отдоло. Та искам да попитам на цифров вотоапарат възможна ли е смяната на панел и ако не може ли да се боядиса с нещо

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Възможно е да се смени цялата кутия. Говори със сервиз на съответната фирма.

може да го боядисаш със лак за нокти, то май даже има специални препарати за такива неща

http://cumsefoloseste.ro/wp-content/...l-camera-1.jpg това е фотоапарата и леко стои на чертички и ще бъде малко грозничко да се направи с лак за нокти .. А за сервиз на самунг аз не съм виждала май никъде или поне не съм забелязвала

според мен не си личи надрасканото, но може да му сложиш някаква лепенка, цветно тиксо пък и може да потърсиш специални препарати

Цитирай Първоначално написано от fr3ak Виж мнението
    според мен не си личи надрасканото, но може да му сложиш някаква лепенка, цветно тиксо пък и може да потърсиш специални препарати
    Може да си се объкал/а това на снимката не е моят фотоапарат надраскан , а попринцип си е такъв. Моя е същия като на снимката само че по ръбовете отпредната страна е целия олющен и се вижда отдоло желязното. Ужасно грозно но трябва да потърся някаква лепенка както каза да залепя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си