- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли? А къде?
Има ли обици за език, за които да не ти трябва дупка. Обаче да не са вакуумни, ами с две топчета. Надявам се да сте ме разбрали. Аз съм чувала за такива обаче никъде не съм виждала. Ако някой знае къде се продават /за предпочитане онлайн/ да сподели. За тези които ще кажат "по-добре се пробий.." - не е ваша работа кое е по-добре за мен. Харесва ми повече без пробиването, подуването и всички дивотии и така ще си остане.Благодаря предварително на тези, които ми дават смислени и ориентиращи/помагащи ми отговори!
![]()
Аз знам само за тези с вакуума и никога не съм чувала за тези с двете топчета. Ето ти сайта http://www.natamno.com/categories/%D...&sort=featured Дано съм ти била поне малко полезна.![]()
Какво имаш предвид под "две топчета"? Освен вакуум няма какво друго да се задържи върху езика, все пак говорим за мускул. Ако си въобразяваш, че има вариант с магнитчета, като при носа - ами няма. Вариантите ти са вакуум или пиърсинг.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
има с магнитчета ! имах преди много години, и бях чела наскоро.. разрови се малко в google![]()
за тези които питаш и аз не съм чувала, но едно момиче от класа ми си направи обеца на ципата под езикаи каза, че не се усещала никаква болка.