- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мом(и)чета, които ви правят диви и щастливи
ако не ми задържат интереса с разни игрички (ама закачки не некви гадни) и още по-кеф ми стаа като и аз му правя игричките илуди калинки и двамата ....
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Гледам да отбягвам такива ситуации, но въпреки това са често срещани при мен.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Какво като имаш? Не можете да се скарате и ще си седиш на гъза като путка ли? Нека търпи. Може да не е си направила темата, та да му сипвам, ма много ясно, че ще го правя. Трябва да си олигофрен, за да позволяваш на някого постоянно да те гаври по тоя начин. Любовта и миналото им въобще не е оправдание, за мен здравословна любов между двамата не съществува и единият е заблуден глупак, тва е. Ако иска да я оставя тая връзка, ако ще да я крепи - ма, ако беше истинска, момичето също щеше да се постарае, да си запазят взаимоотношенията и щяха да надмогнат проблема.
Квото си надробиш, такова ше сърбаш, бахти. Като прави компромиси, да си търпи последиците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Дам, аз бях в същото положение като него, но теглих чертата и когато започнах да се държа по-дръпнато с момчето и да не му играя по свирката, той ми се обади да иска прошка за държанието сина същото мнение съм за това, но понякога от любов твърде много си затваряш очите, и то най-вече за неподходящия човек
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Винаги е ставало така и винаги ще става. Някои се научават, други пък им харесва.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
темата е супер странна по принцип :д
а за ниските критерии на авторката свидетелства бисерът за дамата и жената и как едната можела да се удря.
аман от бабитски критерии, явно наистина сме в ориента.
и мъжопоклоннички, дето обичат да си солят собствения пол, и да се кланят на мъжете - брей, колко са по-свестни само, колко са по-малко интриганти, невероятни са, а аз самата съм с мъжки характер/интелект!
дотам, че да кажеш, че жена може да се удря, ако не е "дама".
втф??
и това наистина се котира?
дотолкова ли са изпаднали човешките отношения, че да се приема за нормална саморазправата?
и наистина, някоя ако толкова те дразни защо го позволяваш? ти истерик ли си, къв ли си, добиче ли си, че да търпиш до предел, в който да се наложи да удариш другия човек? няма значение мъж, жена. и жена да удря мъжа си е грозно.
направо съм втрещена как на никого не му направи впечатление това.
а изобщо физическото насилие е нещо крайно ненормално. напълно ненормално. трябва да отсъства във връзките.
за лудите калинки.. който както си го направи! като си мишка, ще те тъпчат.
като не си, няма.
и мен са ме правили на луда калинка добрите, свестни мъже, които винаги са жертви на жените, и то е, щото аз го позволих.
така че дори не е до пол.
темата няма какво да й се дискутира, както се каза. като нямаш самоуважение, ще си "луда калинка". като имаш - ще имаш пълноценна любов.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Авторката е видяла какви ли не момичета, за да го казва това нещоТакива, в които няма нищо, ама нищо женствено, които се държат като арогантни мъже-селяндури и ги спасява единствено фактът, че физиологично са жени, въпреки че по друго не личи
Пък авторката има твърде високи критерии и затова е сама, така че май нищо не си разбралаИ не дискутираме авторката и нейните критерии
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-25-2012 на 10:57
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
jghgh
Да, но масово се наблюдава как момичето удря момчето и това е напълно нормално? Но защо масово не се наблюдава реакция от страна на момчето? Колко такива случай съм виждал аз и ти и всички? Навежда глава и трае.. разбира се не всички и така трябва. Най-малкото просто и чисто хвани я напсувай (или й подхвърли нещо чисто без вулгаризъм) шаврантията и си тръгни. Ама да седиш там и да те правят за смях..
Саморазправата отдавна е нещо напълно нормално на улицата. И такова ще си остане. Във връзките не, но няма нищо лошо в боят по принцип, защото понякога само той помага. Това не значи да ходиш да се заяждаш с всеки, но не означава и да мълчиш на всеки, който се подиграва. И не, не означава да отвръщаш с думи, защото в повечето пъти те не помагат. Да, ще бъде хубаво, ако всички се разбираха с думи, но винаги ще има селяци и това няма как да стане. Тогава идва шамаросването и респекта. Въпрос на оцеляване.
Предела на кипене не е въпрос на търпение с времето, а въпрос на ситуация и идва момента, в който без да иска ще ти падне пердето.
Твърдо против малтретирането на жени, но има някой пред, които думите, уважението и опита да стане нормален разговор не помагат... и твърдо са решени да те хранят на майка, да правят опити да те удрят, да ти крещят за щяло и нещяло. Има случай на игнор, игнор и тя продължава да тича по теб и да се заяжда. Ти говориш спокойно тя ти се репчи и те удря? Продължаваш да говориш нормално, игнорираш, правиш какво ли не и тя пак.. отбягваш и т.н и.. Сами си го търсят. На так'ва с кеф ще й натреса една. Това не е от човек, акъл и вежливост, защото един може да е такъв, но този пред него да е пълно говедо. Буквално да си тръгнеш и той да ходи по теб. Мани.. глупости.
Мъже, жени - всички са еднакви и еднакво ще се третират, когато не уважават това, което имат и подритват туко - така всичко! За такива кур.. с главно КУР! Но на първо място опитай с думи, усмивка, другите начини, които споменах и ако вече нищо не помогне..
"Ела, куме, ела, драги! ДА ТЕ ГОСТИМ!"
![]()
Много пъти съм се изказвала по тази тема. Просто мисля че човек не трябва да се занимава с такива пачи.
Да, горчиво ще трябва да се съглася, че има такива жени. Един много добър приятел такива неща ми разправя, че се хванах за косите... уж себе си мислех за кофти момиче. Кълняла е близките му, чупила е неща в тях, опитвала се да налага пълен контрол и не знам си какво.
И той я бил ударил, бтв. За което все пак не го подкрепям, въпреки че тази е била доста нагла.
Но все пак не го одобрявам. Има го момента на "просенето", но е гадно. И е по-подходящо за мексиканските сериали. Дето се бият там с тигани или с юмруци.
Такива жени ги отебавай, зарязвай ги и да се оправят. Мисля че това боли повече дори, отколкото шамара.
Не смятам за приемливо да се удрят хората помежду си. Уж обичаш човека, защо искаш физически да го нараниш? Това е агресия.
Винаги съм смятала, че такива хора трябва да ги изоставиш. Като са проклети, боя ли ще ги оправи? Пък и падаш ниско и отношенията стават някакви грозни.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Може да не го обичаш.
И аз мисля, като теб, но пак казвам, че буквално да тичат по теб и да те плюват.. не знам.
Лошо е, когато един мъж се яви пиян и пребие жена си. Това вече по никакъв начин не го приемам. Но се случват и такива работи.
Това е живота и агресивността се е вплела в него. Просто се пазиш.
![]()
Глупости.
В израза "правя някого на луда калинка" не виждам нищо положително. Не това е типът тръпка, който търся.
Искам и имам стабилен мъж, с когото отношенията ми са кристално ясни. Тръпката се появява, когато партньорът е хамелеон - в добрия смисъл, разбира се, не да си сменя настроенията по-често от жена в цикъл. Хамелеонщина в тоя случай означава разнообразие - един ден да се биете с възглавници като деца и да се гъделичкате до пълно умопобъркване, на следващия да си помагате с ученето, на по-следващия да отидете на бар, а целия следващ ден да прекарате в махмурлук пред "Том и Джери". (Ех, спомени... :д) Това ми създава тръпка, не незрели изблици на някъв пубер, който да ми вдига кръвното постоянно.
При тези агресивните и истеричните, прекалено импулсивните, любовта се е превърнала в обсебване.
Имам един познат, имаше 5 годишна връзка с една мацка. И двамата са импулсивни и ми е разказвал как тази го е излагала пред хората, в пълно заведение, заповеднически тон, цялата в окаян вид, щото си е изревала очите и й се размал бил грима... Та, излезли най-спокойно, хванал я уж да я кара у тях, ама я закарал на п**ки си майни на един баир в гората, където няма осветление и я заебал там. Взел й и телефона и парите.. После се върнал да си допие колата с колегите. Да, ама тази лудата, след 15 мин (дето няма как да го вземе тва разстояние пеша) нахлула пак в заведението още по-бясна.
Понеже града е малък, много хора им знаят изпълненията.. Не знам той как е изтърпял тва нещо, ама и леко ме учуди като каза, че тва колкото и да го вбесявало, толкова и му показвало, че тя наистина го обича и показвала, че се бори за него.
За мен не е тва начина да покажеш на някой, че го обичаш. Не знам аз ли съм с криви разбирания, ама тва е няква мания, която аз не бих изтърпяла. Ще разбера, че го прави защото има чувства към мен, ама тва е доста жалък и отчаян начин да ми се покаже. Тва да не мога да седна да пия по бира или по кафе с колеги или приятели... мерси, ама не съм робиня.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз не търпя. Не ми се е и налагало. Това какъв ме прави според твоята дефиниция?
Съответното момче си го прави така сам, че да му се налага да търпи. Ако не е типът момче, което обича да търпи, няма да изкара връзката. При няколко опита - сериозно предупреждение и скастряне, ако момичето не слуша и не разбира от дума - чаодовижданелеканощприятн исънищамерси. Жените по начало си тестват лимитите. Ако видят, че могат да се качат на главата на момчето, да не го уважават и да му уронват авторитета - ще го правят. Ако не им се получи номерът - ще се радват, че имат такъв мъж до себе си или в някои много редки случаи ще си намерят някой, когото могат да мачкат, но това най-вече се отнася за тежко комплексирани момичета.
Temet Nosce
벨야카
Така е, аз лично трябва да уважавам момчето за да излизам с негоПак казвам, ако момчето беше girly щях да го отпиша и нямаше да се чудя защо й се връзва
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more