- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Офффф сенки под очите
Малко са ми навътре и не са много тъмни все още.Не ми предлагайте никви коректори и глупости които ги прикриват аз съм момче и не мисля да си слагам грим, кажете нещо което да ми помогне, че много ме дразнят и ми придават изстрадал вид много е кофти.Ако някой е имал същия проблем да сподели какво е решението
Последно редактирано от flo0pY : 03-24-2012 на 17:32
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Например да спиш по 10 часа на ден?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
яж повече плодове...пии повече вода и може да пиеш витаминипри мен помогна
Като цяло здравословен начин на живот. По-малко пред компютъра и 8 часа на ден сън. Здравословното хранене се подразбира.
Оф, може да не е от спането, много на интересни се правите!!!
Аз спя много, храня се сравнително здравословно, спортувам(фитнес, тичане ,скачане на въже) и пак си ги имам!
Everything changes, but beauty remains ...
Щом не е от недоспиване или диети може и да имаш намалено количество колаген в тази зона. Имаше някъде научно изследване за причините, но не го помня, а и обяснението нищо не решава. Предлагат се специални терапии за околоочен контур - "Звезден поглед" - на моя приятелка дадоха добър ефект, но трябва постоянство иначе от една две процедури няма ефект.Ако си от София пога да ти дам координатите на студиото. Посъветвай се с козметичката - тя може да ти препоръча и с какво да се мажеш допълнително
и аз имам.. мъничко се забелязват, ам все пак е кофти, особено сутрин когато току що ставам :д .. като предрусала съм тогава.. на мен ми се получават от недоспиване, защото ставам адски рано и.. ужасТ :д .. добре поне, че мога да ги 'разкарам' с малко руж ... ти си момче, така че ще трябва да свикнеш с тях .. нда
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
днес трябва в 8 часа да си лягам ако искам да спя 10 часа ама как ще стане тоя трик да заспя толкова рано нз
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Ами, спи повече, пий витамини.. при всеки се получават от различни неща.
Не са нужни чак 10 часа, но поне 7/8.Ако спи 10 часа следващата тема ще е, че е подут от спане.Повече вода, спорт, плодове, зеленчуци и по-малко алкотол и цигари.
чувала съм че отварата от лайка помага - сваряваш лайка,потапяш памучен тампон и се мажеш сутрин и вечер
и само моля повечето ''разбирачи'' да не си дават компетентното мнение,защото освен от недоспиване тъмни кръгове могат да се появят от проблеми с черния дроб,наследствена предразположеност и още хиляда други неща
И аз съм с този проблем, но спането не ми помага, единствено леко подобрение видях в компресите напоени с лайка, така че пробвай.
Може да е от недоспиване или липса на витамини.
Съдя по себе си, защото аз също имам тъмно под очите.
Има един безцветен коректор, който можеш да го слагаш нощно време и уж след време се махат, но аз не вярвам...
Домашни неща, които може да пробваш:
- Слагаш лъжица или вилица във фризера за малко и после допираш леко дръжката под очите.
- Краставица или суров картоф на очите ( не знам дали действа)
За друго сега не се сещам. Аз по принцип правя това с вилицата сутрин, колкото през деня да ме държи ...