.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: help pls :(

Unhappy help pls :(

zdraveite znam che nqkoi shte si pomislqt che sum nqkva tupachka i che sum malka no eto q i moqta istoriq.
    az sum momiche v 6kl no mn si padam po edno momche.s nego se poznavame ot 5 god. shtoto v 2 ri klas se premestih v negoviq kl.togava ne bqhme mn bliski no do minalata god. hodehme zaedno na uroci i stanahme dobri fr(i tazi god. hodim na uroci no ne sme v edna grupa).minalata god ne bqh sigurna v chuvstvata si kum nego no sega sum obedena che go haresvam.kog. hodehme zaedno na uroci bqhme samo 2mata (imashe i dr ama ne ot nashiq klas) i sedqhme zaedno govorehme si smeehme se...i beshe super.na rdto mi (tova moje da bude i tupo no ako iskate da se posmeete prochetete go ;dd) toi me pita kude e toaletnata a toi mnooooogo dobre znaeshe kude se namira no poneje v zavedenieto beshee mn shumno imam podozreniq che e iskal da me zavede tam za da mi kaje neshto.no az ne otidoh snego i si ispusnah shansa za poreden put.posle na negoviq rd ne bqhme na school (beshe nqkuv praznik) i to me pokani na kino nali etaka s oshte fr no te se otkazaha da doidat i ostanahme samo nie dvamata.beshe mn hubavo.mislq che toi se chusvashe malko nelovko kakto i az no beshe mn zabavno.i pak si izpusnah shansa.dopredi 2 meseca ili 3 toi beshe stanal gadje s edna tupachka ot nashiq klas uj na buzik no az ne mislq che beshe tak i napravo ne mi se hodeshe na school.tolkova mi beshe gadno...i sega...moje li suvet kakvo da napravq.tolkova go haresvam i mi e tolkova gadno...daaa te 2mata skusaha no mislq che tq oshte ima chustva kum nego.shte se radvam ako mi dadete dobur suvet i molq vi ne mi kazvaite kolko sum glupava i tn...znam che sum takava...blagodarq

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    ПИШИ НА КИРИЛИЦА!

Ми той те е харесвал ма ти като не му връзваш много ясно, че ще тръгне след друга. Сега като са скъсали можеш да се пробваш какво като тя имала чувства към него /голям праз/. Само това с тоалетната ми е малко смешно, защото звучи някак странно, но няма значение. Според мен мисля, че можеш да го питаш дали иска да отидете на кафе/разходка или където ходиш по принцип с приятели. Опитай се да го опознаеш и му позволи да те опознае. Този път това ще е шанса ти и силно се съмнявам да го изпуснеш. Късмет!
    п.п.: Трябва да пишеш на кирлица.

Ок мерси ) нова съм в сайта и не знам мн мн правилата ;дд но давате добри съвети!! oщте веднъж благодаря )) късмет и на вас в каквото и да е било ))

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не знам за какъв шанс говориш,ама щом сте чак толкова добри приятели продължавайте да излизате само двамата и,ако нещо ще става да става.

не сме чак толкова близки (засега)но на мен проблемът ми е че съм мнооооооооооооооооооооооо оооооггггооооооооооо притеснителна и ме е срам да го поканя но се опитвам да имам повече самочуствие ;дд мерси ))

Докато те е срам да си поискаш, все ще седиш с пръст в устата.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Zabravi za minaloto trqbva da razbere6 sega dali chyvstva neshto kum tebe ( i mejdo drygoto zashto trqbva da se pishe na kirilica ???! Molq nqkoi da mi kaje zashtoto i az sum nova )

Хм .. деликатна ситуация .. не си показвай чувствата веднага .. изчакай той да направи първата стъпка и гледай когато ти направи намек да не изпуснеш момента .. в това време .. закачай се с него , прегръщай го небрежно за да забележи интереса ти ! ))

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Мисля, че имаш още шансове...доближи се до него смис. говорете си, опитай се да общуваш и с неговите приятели, потърси и общи познати, теми за разговор и тн...Пък вземи преглътни егото си и му кажи, че го харесваш...също ще подейства дори по-бързо ама др. вариант е по-сигурен..
    п.с.- тъй като вече си наясно с правилата в сайта може да си редактираш първия пост и да го напишеш на кирилица

благодаря ви много, но вече шансовете ми са нулеви влюбен е в друга.сама се уверих в това и понеже целия клас го подозира, че има чувства към две момичета(мен и още едно) реших да го питам (но анонимно) в един сайт и...отговорът му не бях аз... но нищо.вече ще знам за напред как да подходя и какво да направя!даже вече съм си набелязала друг ;д но още ми е гадно...благодаря ви и успех във всичко с което се захванете!! ;дд

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може би наистина все още имам шанс да бъдеш с него. Все пак по написаното съдя, че той наистина те е харесвал, но просто ти си изпуснала възможностите си хиляди пъти.

Продължавайте да излизате заедно. Сближете се. И му намекни , че го харесваш. Другото момиче да не те притеснява особено, особено ако той избере теб.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от sisley_19 Виж мнението
    oщте
    Goddamnit, защо?!
    Бахти, уби ми целия мерак да се ебавам с темата.
    Поне не каза, че го обичаш, както един друг 13 годишен тука твърди, че щях да се гръмна.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Писането на кирилица е задължително.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си