.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Голяма нужда от съвет!!!

Здравейте!
    Не знам как точно да започна и дали няма да ви пообъркам, и аз самата съм много объркана вече месец и предварително се извинявам.Нуждая се от съвет и някой,който може да погледне нещата от страни.
    Преди 4-5 месеца моя приятелка ме запозна с момче от нейния град.В началото си мислех,че е само флирт и ще си останем с това,тогава имах и приятел,но въпросното момче беше доста настоятелно и ми показа че иска да е с мен.Нещата с тогавашния ми приятел не вървяха,да не кажа,че направо си бяха приключили и реших да започна нова връзка с новото момче.Всичко си беше ок,чувахме се постоянно,по цели нощи говорехме по телефона се пак ни деляха 50-60км,виждахме се,разбира се,че не всеки ден но се виждахме,имахме си и скандалите,но нещата си вървяха добре,до вечерта,в която бях у тях,за пореден път, и тогава нещо стана и аз не знам какво точно.Казах му,че съм влюбена в него и той просто блокира,цяла нощ и на другия ден не обели и думичка реших,че трябва да си тръгна и да му дам малко време,бях пробвала всичко за което се сетя.Прибрах си се в моя град и няколко дни нищо след което поличих съобщение,в което ми казва,че е решил,че не можем да сме заедно,че нямало смисъл,не можел повече по тоя начин(да не се виждаме всеки ден),той не можел да ми дава това,което ми давал бившия,да ми купува дрешки и да ме води по екскурзии,трябвало да се върна при него(това беше едно от нещата,които най-много ме нараниха,никога не съм искала такова нещо) и така нататък.Опитах какво ли не,пишех,звънях,ходих то неговия град да го видя,първо не искаше и да чуе,правила съм го по трудно,а когато реши да се видим ми обясни,че искал да е с мен,но нямало смисъл.Прибрах си се,бях много зле,по цял ден не ставах от леглото,плачех,исках си го.Наистина много го искам.Знам,че 90% ще ми кажете остави го,няма смисъл,но аз наистина го искам,държа на него,добре ми е с него,бях толкова истинска.Не знам какво да мисля и какво да правя,не мога да повярвам,че е било само лъжа,как ?

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Не спирай да опитваш, докато не разбереш, че със сигурност няма да стане. Дали трябва да спреш сега, ти кажи.
    да слуша

Опитай още 1-2 пъти обаче не се хаби за повече. Лично аз не мисля, че ако и след следващите пъти не те отрази ще успееш. Наистина знам какво ти е и като ти давам този съвет се опитвам да те предпазя от една още по-дълга и мъчителна болка /сигурно ще се питаш защо ми е да те предпазвам?! Просто защото аз съм го преживяла, знам колко е гадно и не искам това да се случва на никой/. А м/у другото ако се отдръпнеш може след време той да те потърси. Доста често така става. Може би няма веднага да припне при теб и да се извинява, но с времето всичко става. Обаче не му се връзвай на макс втори път дори да се сдобрите, защото това негово държание е леко гнило и странно.. Аз лично не мога да си обясня на какво би се дължало /ти може би се досещаш, не знам/. Иначе на твое място като човек, който знае какво би го очаквало ако продължава бих си намерила друго момче и забравила този. Знам колко невъзможно звучи, но точно в този случай си е напълно възможно, защото точно тогава търсиш утешителна награда и доста момчета, които преди не си забелязвала започваш да отразяваш и някак си намираш хубавата част от характера им. Пробвай и ще видиш, че не е толкова зле, колкото в действителност звучи и изглежда! Късмет!

п.п.: На 16 съм, но точно в лични драми от този тип съм доста компетентна, така че ако имаш въпроси питай.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Човека се е депресирал, сравнява се с другия. Дай му малко време и на него не му е лесно.

Дай му време.. не го закачай за седмица-2 да си усмисли нещата , пък в крайна сметка му се обади да се видите на по едно кафе или някъде на разходка..
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си