.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Идея ??

Unhappy Идея ??

Здравейте .. Нова съм тук в сайта .. .. Темата я направих защото .. Всичко ми се струва твърде скучно .. пробвах какви ли не работи (интересни) .. ама .. Някой да даде идейка .. гледах в раздел "Лично творчество" и там има направи си сам ,но нещата не ми допаднаха много .. тоест пробвах ги ,но никак не ми се струват интересни .. та.. и който има свой начин да прави нещата интересни да пише ..

-Този който ще пише обидни коментари или просто не може да ми даде идея да не коментира

Мега фен Аватара на Colouring
    Не мога да разбера какво искаш от нас.Да те забавляваме?
    Гледай телевизия/филм/някакъв сериал.
    Рисувай/моделирай/пиши..развихри си малко въображението.
    Чети книги.
    Играй на някаква игра...conquiztador,примерно.

Погрешно ме разбра .. просто исках малко идеи за забавление .. и да ,мерси ..

Цитирай Първоначално написано от no.name Виж мнението
    Здравейте .. Нова съм тук в сайта .. .. Темата я направих защото .. Всичко ми се струва твърде скучно .. пробвах какви ли не работи (интересни) .. ама .. Някой да даде идейка .. гледах в раздел "Лично творчество" и там има направи си сам ,но нещата не ми допаднаха много .. тоест пробвах ги ,но никак не ми се струват интересни .. та.. и който има свой начин да прави нещата интересни да пише ..

-Този който ще пише обидни коментари или просто не може да ми даде идея да не коментира
    Прочети за ИТП(извън телесно преживяване) и Осъзнато сънуване (или на английски Lucid dreaming и OBE*Out of body experience*) ))

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Чети книги гледай филми, общувай с хора, излизай с фр, понякога помагай у вас...идеи колкото щеш...а относно направи си сам- има една телевизия - Ютилисима дето нон-стоп дават неща стил направи си сам.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    на мен ми е забавно и като се въртя около себе си... няма как да знаем, какво би сметнала ти за забавно/интересно ....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми