.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Зъби

Зъби

Здравейте. Имам едно въпросче ! http://www.ladyzone.bg/krasota/kraso...a_usmivka.html
    Нещо като зъбите от този линк. Двата ми зъба до предните резци са ми навътре. Та въпроса ми е, може ли предните резци(горните) които са най-отпред да се изкривят още ? Единия зъб да изкочи пред другия ? Предми майка ми беше така, единия и зъб от най-предните резци и беше пред другия, но след носене на шини и вадене на зъби и се оправиха. Баща ми и сестра ми имат прави зъби, докато аз и майка ми сме със криви. Та има ли някакъв шанс да ми се изкривят така и на мен предните резци ? На 17 години съм.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Зъболекар. + това смятам, че шините могат да помогнат много, тъй като и аз съм носила.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Евентуалното изкривяване почти във всички случаи ще бъде породено от не напълно израснали мъдреци/7-ми зъби. Вероятно ще се бръкнеш за панорамна снимка, за да се види по-подробно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си