Вчера както си седя на лаптопа котката си играеше нещо и скочи върху лаптопа и го затвори,но не на цяло,защото пръстите ми бяха отдолу..И сега лаптопа се включва,зарежда,излиза надписа на Windowsa и край..не продължава..
Може ли някой да ми каже дали аз мога да направя нещо и какво,за да тръгне или трябва да се преснсталира??
С Windows XP съм,а марката на лаптопа Fujitsu Siemens,ако има някакво значение..
за целта трябва да имаш cd устройство на лаптопа, качи си този файл hiren's boot cd (клик), разархивирай го, след това запиши cd бланка с него от nero или друга програма за изпичане на cd-та но от функцията за изпичане на cd image, след това сложи cd-то в устройството на лаптопа, и рестартирай, но при рестарта трябва да зададеш лаптопа да стартира от cd-то чрез съответният функционален бутон на биос-а, като се зареди главният екран, избери опцията windows xp, като се зареди и се покаже десктопа, кликни долу в дясно на менюто и оттам намери къде е програмата hd tune, стартирай я, и сканирай диска за грешки