.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Трябва ми помощ..

Вчера както си седя на лаптопа котката си играеше нещо и скочи върху лаптопа и го затвори,но не на цяло,защото пръстите ми бяха отдолу..И сега лаптопа се включва,зарежда,излиза надписа на Windowsa и край..не продължава..
    Може ли някой да ми каже дали аз мога да направя нещо и какво,за да тръгне или трябва да се преснсталира??
    С Windows XP съм,а марката на лаптопа Fujitsu Siemens,ако има някакво значение..

Мега фен
    ако имаш cd drive на лаптопа изпечи едно cd с hiren's boot cd и като boot-неш с него влез в mini windows xp и там тествай с hd tune от таб error scan

мм абсолютно нищо не разбрах..най-добре да се преинсталира

Мега фен
    за целта трябва да имаш cd устройство на лаптопа, качи си този файл hiren's boot cd (клик), разархивирай го, след това запиши cd бланка с него от nero или друга програма за изпичане на cd-та но от функцията за изпичане на cd image, след това сложи cd-то в устройството на лаптопа, и рестартирай, но при рестарта трябва да зададеш лаптопа да стартира от cd-то чрез съответният функционален бутон на биос-а, като се зареди главният екран, избери опцията windows xp, като се зареди и се покаже десктопа, кликни долу в дясно на менюто и оттам намери къде е програмата hd tune, стартирай я, и сканирай диска за грешки
    Последно редактирано от npp : 03-25-2012 на 12:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си