- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем.
Не мога да бъда отново с някой към когото нямам чувства.Един път сгрших с него е не мисля да го правя втори път.А това за напразните надежди,мисля че не си прав,защото никога не съм казвала ЩЕ БЪДА С ТЕБ!И не аз мисля за себе си,ако той наистина ме обичаше както твърди щеше да види колко много ме наранява с думите и постъпките си.И ако тръгна с него тогава вече не знам как ще ме пусне да си тръгна.
абе мани я таз отрепка.вайййй ей такива най-са ми противни честноооо!!!никво достойнство!!кажи му,че и да тръгнете няма да е същото,че вече не чувстваш нищо към него.да си намери приятелка и да те остави.не знам не знам кво ще ти помогне мн е сложна твойта.
той щом се държи така с тебе,да не говоря ако си хванеш нов приятел-сигурно ще го пречука 101 пъти............
Всичко,което сте ми писали съм пробвала иии няма никакъв резултат.И да наистина не мога да си хвана нов приател,защото тогава ще започнат вече големите панаири! ;х
той не е нормален този тип бе..и кво той не може ли да разбере че насила хубост не става?!Що за глупав човек може да съществува за Бога???!
посъветвай се с майка си,ако сте близки.тя ще ти даде съвет..говори с неговите приятели..не вярвам всички да са като него в характер..пиши си с него по скупе,така поне няма опасност да ти направи нещо..избягвай го...не знам...толкова ли акъл няма,че да разбере като човек,как си ходила с него не знам ....надявам се скоро да свърши това
Според мен бездействието ще доведе само до повече проблеми. Направи нещо по въпроса, защото колкото повече се опитваш да му обясниш, толкова повече той се вманиачава, че ти не го разбираш и иска да ти покаже, че се е променил... Ако обаче в това се изразява промяната му, жалко за него... Агресията му ескалира с всеки изминал ден (поне по това, което описваш така съдя), явно не разбира и от спокоен разговор... Единственият начин е да му обясниш веднъж завинаги, че няма как да се получи между вас.. Ако и това не помогне - полиция, родители, приятели... Не е нормално такова отношение... ;/
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
А ако наистина се върне при него, каква връзка очаквате да е това?! Явно той изобщо не зачита нейното мнение, държи на своето, иска всичко да е както той иска, не мисли за теб, че ти не искаш да си с него, изобщо не уважава избора ти. Според мен ако се върнеш при него той ще продължи така и нищо няма да се промени, дори може да стане по зле, като е видял, че те е накарал да направиш нещо не по своя воля веднъж, какво би го спряло следващите пъти?
А, иначе преди имах такава приятелка... направо не можех да разбера как го понася, аз лично не бих търпяла такъв човек.
Последно редактирано от doitlikeadude. : 03-27-2012 на 19:00
Забравих с кви епитети те е наричал, ама питала ли си го нещо от сорта на "Щом съм *еди ква си*, за кво искаш да си с мен ?" Ако не си, питай го и после му удари една тирада... кажи му, че не е тва начина.
Сигурна ли си, че си го отрязала по най-категоричния начин или е било тън-мън ?
Има хора дето хич не чуват и не вдяват от действия да ги еба..
Първоначално написано от antifashionshit
Благодаря на всички,които изразиха собственото си мнение!Аз ще продължавам да търся решение на моя проблем и честно да си призная не мисля,че нещата ще приключат скоро.Надявам се всичко да се нареди,защото не ми останаха нерви.Не знам кой е най-добрия вариант дали да му дам последен шанс(за да ме остави след като е видял,че нищо няма да излезе) и да търпя ОЩЕ или просто да си създам купища проблеми от сега и да си навлека гнева му.
Ясно е, че трябва да се прибегне до по-сериозни мерки. Начинът с раговорите при такива хора които са се навили толкова много и не приемат другата страна, неосъзнаващи собственото си държание и искащи да ти вменят, чрез страх да му се подчиниш, смятам че трябва някой доста здраво да го сплаши и да му отвори разума. Така, че оставяй настрана разговорите а премини към действие.
да се върнеш при него - АБСУРД,АБСУРД,АБСУРД !!!!!! няма като някаква мишка, да се върнеш, направиш ли го после ще последват още такива случеи, искаш ли това наистина да стане ?? в случеят най - правилното, което трябва да направиш е да уведомиш учители/директор/служители/ на училището да не допускат лица които не учат в това у-ще,или като идва , да кажаеш преди това на някоя твоя приятелка да отиде и да каже, че има някакво момче,което те тормози или ако не това поне да съобщи,че не е от това у-ще ! Поне така в училището няма да те преследва и да те тормози и излага пред всички ... ако продължи да те чака пред у-щето и да те заплашва, тогава вече трябва да кажеш за цялата история на родителите,те са тези хора които ще те предпазят и ще спрат целия абсурд ..късмет