Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
.
Пробвай това, което той казва, защото има логика. Ако не доведе до прекъсване на тези негови действия, поне може да хвърли светлина върху причините за тях.

Но ми се струва вероятно тази агресия, която предвижда Chacho, да бъде по-стихийна и да се превърне в невербална. Той ще иска да оспори това, което казваш и, поради невъзможността да го приеме, ще иска на всяка цена да спре да го чува, да спреш да го казваш. Това ме притеснява. Той би могъл да затвори сетивата и здравия си разум за аргументи, които са в противоречие с вярванията му. Защото за него ти не разбираш и не искаш да видиш промяната, защото ти не знаеш. И единственият начин е да бъдете отново заедно, тогава ти ще видиш промяната, а сега просто трябва на всяка цена да постигне това. Трудно ще се откаже или ще приеме твоите аргументи, защото за него ти си заблудена. Той не ти дава избор, защото мисли, че нямаш право на такъв.
Chacho, струва ми се, че подхождаш към него като човек по-способен да послуша здравия разум, отколкото смятам аз. Псуването далеч не е единичен случай( и е публично), а проявите ескалират. За мен авторката е фикс идеята за притежание на единственото, което ще запълни някаква празнина. Тя просто не може да разбере и се заблуждава, че той не е за нея. Каквото и да каже или направи, за него това е плод на заблудата й. Сблъсквала съм се с подобен индивид и заради това случаят ме притеснява.

Никога не се примирявай и не оставяй агресията да ескалира чрез своето бездействие. Колкото повече го оставяш да те тъпче, толкова повече ще затвърждаваш убеждението му, че ще може да го прави безнаказано. Обърни се към родителите си и към полицията или към училищните власти. И внимавай, купи си спрей например. Една година съм се разкарвала с такъв заради делюзиите на един индивид.
И има значение откъде си. Зависи дали е малък или голям град. Кажеш ли, че си от Благоевград, направо ще ми се изясни цялата ситуация.