- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Изчистване на история от Google Chrome
Възможно ли е и как може да стане това? Искам да си нулирам историята,защото е пълна с разни линкове и ме дразнят,но не знам откъде.
..
Мисля, че не може, но не съм сигурна аз съм с mozilla и там може и си я чистя.
кликни веднъж върху прозореца на google chrome (на празно място, там където няма линкове, банери и бутони) и след това натисни едновременно клавишите ctrl+shift+del, от излязлото меню задаваш съответните опции и после триеш, внимавай да не си изтриеш някакви съхранени потребителски имена и пароли, това може да стане ако изтриеш всички cookies, по същият начин става и в firefox
Последно редактирано от npp : 03-25-2012 на 19:15
менюто с гаечния ключ в горният десен ъгъл /история/изчистване на всички данни за сърфирането/и махни тикчето от запазени пароли и даваш изчисти данните за сърфирането![]()
Някой пак влизал в домейни като .xxx![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Здравейте , извинявам се , че ползвам темата . Като дам на хронологията вече не ми я показва в правилния ред показва уж правилната дата а линк-те са някакви стари в които съм влизал отдавна как мога да оправя този проблем ?