.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Изчистване на история от Google Chrome

Възможно ли е и как може да стане това? Искам да си нулирам историята,защото е пълна с разни линкове и ме дразнят,но не знам откъде.
    ..

Мисля, че не може, но не съм сигурна аз съм с mozilla и там може и си я чистя.

Мега фен
    кликни веднъж върху прозореца на google chrome (на празно място, там където няма линкове, банери и бутони) и след това натисни едновременно клавишите ctrl+shift+del, от излязлото меню задаваш съответните опции и после триеш, внимавай да не си изтриеш някакви съхранени потребителски имена и пароли, това може да стане ако изтриеш всички cookies, по същият начин става и в firefox
    Последно редактирано от npp : 03-25-2012 на 19:15

менюто с гаечния ключ в горният десен ъгъл /история/изчистване на всички данни за сърфирането/и махни тикчето от запазени пароли и даваш изчисти данните за сърфирането

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Някой пак влизал в домейни като .xxx
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

най-вероятно

Здравейте , извинявам се , че ползвам темата . Като дам на хронологията вече не ми я показва в правилния ред показва уж правилната дата а линк-те са някакви стари в които съм влизал отдавна как мога да оправя този проблем ?

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Някой пак влизал в домейни като .xxx
    и аз затова я трия xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си