- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за "Body Piercing" на едно място!
оо, благодаря ви милички! xhellokittyx от 8месеца ми е.
п.п.: Топчетата са от различни обици.
Вчера казах на мама за обичката..само където инфаркт не получи жената ;д иначе не ми каза нищо да я махам,а точно тфа очаквах още в началото..само ме пита боли ли,от кога ми е и така..прави ми се на сърдите нещо,но ще и и мине ;д
ее няма ли най-накрая да я направят темата важна ?!
Аз пък днеска си пробих веждата. Много ми харесва. Получи се много готино, обаче много кръв тече. Сега го промивам със спирт и е леко подуто. Надявам се това да е нормално. /ех, нямах търпение да се похваля ^^/
Махай спирта и взимай оскикор, че лошо иначе. Спирта само ще напука кожата ти и няма да може да зарасне мястото дълго време, докато ако пръскаш с оскикорд може би до 2 месеца ще е напълно възстановено мястото. Иначе за надутото е нормално, дори може да забира в началото обаче не се притеснявай, всичко ще се оправи ако си търпелива и не се плашиш.![]()
Кое е как да кажа по-болезнено и по-кофти пробиването на език или пъп? ;D
Не знам, защо искам да си пробия пъпа ама си викам аре не,аре да .... малко лигава работа, което не е типично за мене.
little-bad-girl честито ^^
sixtenfix езика е по-кофти,надува се в началото и фъфлиш,но пък е зарибено да си играеш с нея ;р
2. Каква е цената на продупчване на пъп в Пловдив? И обицата аз ли трябва да си я купя отделно или си е в цената?
И да ми препоръчате хубаво студио за татуси и пиърсинг в Пловдив,които да правят татуси и пиърсинг на под 18 без родител.?
Значи по принцип пробиването с медицинска обица е 30лв, а ако си носиш твоя е 15лв. Това важи за навсякъде, но не давам 100% гаранция, че и в студиото където ще ходиш ще бъде толкова. И за по-добре е да е с медицинска обица, защото тя е благороден метал, докато среброто и златото биха възпалили още повече или биха предизвикали алергия.![]()
Да попитам и аз баналния въпрос. Много ли боли? И също първите дни вярно ли,че ще отделя там някакъв секрет?
не съм сигурна за какъв секрет питаш, но ако е гной е различно. При мен два месеца нямаше оправяне, но друг секрет пък съм нямала. И да, боли. Всички казват, че не боли, обаче си боли и то не малко. Все пак не е болка за умиране, но и не е нещо съвсем безболезнено. То ако си навит няма да има значение болката.![]()
Дано всичко да е ок при мен. Мисля след пролетната ваканция да си го правя![]()
Много хубава тема. Аз малко със закъснение се включвам, ама сега я видях. Та както и да е. Може ли някой да ми каже защо е толкова лошо да си пробиеш хрющяла с пистолет?![]()
Напоследък обмислям дали да не си пробия зърнотонякак си много ме кефи
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Аз много искам да си пробия долната част на пъпа. Някой има ли там и може ли да даде разяснения?![]()